Proefabonnement kranten

Er zijn in Nederland veel kranten verkrijgbaar. Denk aan de landelijke kranten zoals het NRC, Trouw, De Volkskrant, De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Er zijn ook veel regionale kranten zoals Tubantia, Eindhovens Dagblad, De Limburger, het Noord-Hollands Dagbad of de Leeuwarder Courant. Alle genoemde kranten zitten overigens in zwaar weer. Niet alleen door de economische teruggang zijn kranten minder populair geworden. Het nieuws kun natuurlijk ook op het internet lezen.

Een proefabonnement is voor veel mensen nog altijd een optie als ze een krant nemen. Een proefabonnement is natuurlijk veel goedkoper dan een vast abonnement. Van diverse kranten zijn er proefabonnementen verkrijgbaar. Denk aan AD proefabonnementen, proefabonnementen voor De Telegraaf of proefabonnementen voor de Volkskrant.

Als je een proefabonnement neemt op een krant ben je niet verplicht om meteen een abonnement te nemen. Een dergelijk abonnement is geheel vrijblijvend en als je van mening bent dat je geen abonnement wilt, dan kun je het proefabonnement eenvoudig stopzetten. Meestal stopt een proefabonnement automatisch. In dat geval hoef je dus geen actie te ondernemen en kun je als je dat wilt meteen een abonnement nemen bij een andere krant.

Er zijn diverse websites waar je een proefabonnement kunt afsluiten. Ga naar het overzicht met websites waar je deze proefabonnementen in één oogopslag kunt zien. Als er iets voor je tussen zit kun je natuurlijk direct abonnement of een proefabonnement afsluiten en kun je direct beginnen met het lezen van de krant. Dit kan online, maar je kunt ook de papieren kranten verkiezen.