Psycholoog Eindhoven

Psycholoog Eindhoven

Zit u op het moment niet lekker in uw vel, loopt u relatie niet zoals het hoort of heeft u veel last van stress of andere klachten? En komt u hier zelf niet meer uit? Laat Inflo, psycholoog in de buurt van Eindhoven, u helpen hieruit te komen.

Psychotherapie

Vaak is psychotherapie een kortdurende en intensieve therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende therapievormen die afhankelijk zijn van de klacht en de cliënt. Vaak is de eerste klacht die de cliënt heeft niet de enigste klacht, hier ligt meestal nog een andere klacht achter. Door middel van verschillende soorten interventies krijgt u meer inzicht in uw klacht. Nadat alles goed op een rijtje gezet is gaan we verder met het omgaan met de klachten. Het doel van deze psychotherapie is dat er verandering komt in het proces van het verhelpen van de klacht.

Hypnotherapie

Door middel van voornamelijk verbale communicatie wordt de cliënt bij hypnotherapie in een trance gebracht maar behoudt de controle over zichzelf. Hoever u in die trance zit hangt af van het soort hypnotherapie. Deze therapie wordt gebruikt bij het verwerken van psychosomatische klachten zoals angsten en trauma’s.

Relatietherapie

In iedere relatie komen problemen voor maar meestal komen de partners hier samen wel weer uit. Wanneer dit niet het geval is maar u wilt wel graag verder met uw leven samen met uw partner maar niet op deze manier. Inflo, psycholoog in de buurt van Eindhoven, biedt therapievormen die u hierbij helpen. Er wordt gebruik gemaakt van gezamenlijke sessies en individuele sessies.

Inflo voor uw klachten

Heeft u al van alles geprobeerd maar komt u zelf niet van uw klachten af? Wacht niet langer en laat Info, psycholoog in de buurt van Eindhoven, u helpen van uw klachten af te komen. Door de relatietherapie, psychotherapie en hypnotherapie komt u het snelst en het beste van uw klachten af.