Rozetten met je eigen clublogo samenstellen

We zijn al sinds mensenheugenis gek op sport. De motivatie om met elkaar de strijd aan te gaan en het verlangen om een winnaar te worden is iets wat velen van ons met elkaar delen. Er zijn dan ook vele sporten om uit te kiezen. Elke sport organiseert weer haar eigen wedstrijden, competities en evenementen. Bij elke wedstrijd horen natuurlijk ook de juiste prijzen en trofeeën. Winnaars mogen uiteraard een mooi aandenken ontvangen als herinnering aan hun overwinningsmomentje.

Wanneer je alle deelnemers een leuk aandenken aan het evenement wil geven, of simpelweg een klein budget hebt, dan kun je er ook voor kiezen om rozetten met je eigen clublogo samen te stellen.

Rozetten samenstellen

Je levert je clublogo aan bij de leverancier en kiest een passende rozet uit. De meeste leveranciers hebben meerdere modellen en maten om uit te kiezen. De rozetten kun je bijvoorbeeld in de kleuren van de sportvereniging of organisatie laten maken. Vaak kun je ervoor kiezen om eerst een proefexemplaar te ontvangen, om te zien of de rozet helemaal naar wens is. Is dit het geval, dan wordt de rest van de oplage gemaakt. Bij veel leveranciers zit het plaatsen van tekst of afbeelding bij de prijs inbegrepen. Meestal geldt dat hoe meer rozetten je bestelt, hoe goedkoper de prijs per stuk is. Je kunt het beste even een offerte aanvragen, dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Wanneer je rozetten met je eigen clublogo wil bestellen, hou er dan rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de rozetten klaar zijn. Het is dus raadzaam om ruim van tevoren de bestelling te doen.