Siliconenkit is elastisch maar niet overschilderbaar

Siliconenkit wordt soms ook weleens sanitair kit genoemd. Het is een kit die uitermate geschikt is om in vochtige natte ruimtes een mooie waterdichte kit rand te maken. Omdat deze siliconenkit het meest wordt gebruikt in de badkamer en toiletruimte wordt de naam sanitair kit ook vaak gebruikt voor deze siliconenkit. Een van de vele voordelen van siliconenkit is dat je deze gerust met allerlei schoonmaakmiddelen kunt schoonmaken. De siliconen kit rand zal hierdoor niet beschadigen of aantasten met het schoonmaken. Deze kit is heel elastisch maar je kunt de kit niet overschilderen.

Siliconenkit de ideale kit voor de badkamer

Siliconen kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt met deze kit mooie afgewerkte kitranden maken zoals tussen de wastafel en de tegels, tussen het douchescherm en de tegels een randje langs het ligbad enz. Als je siliconenkit gebruikt voor een mooi kitrandje dan blijft deze heel lang mooi en goed zitten. Ook is de siliconenkit net als de sanitair kit schimmelwerend. De kans dat je mooie kitranden onder de schimmel komen te zitten wordt hiermee een stuk kleiner.in vochtige ruimtes zoals de badkamer heb je een grote kans dat er schimmelplekken ontstaan. Als je voor het kitten van de randen een goede siliconenkit gebruikt heb je weinig last van deze schimmelproblemen. Siliconenkit is dus de ideale kit voor de badkamer.

Siliconenkit voor mooie elastische kitranden

Siliconekit blijft heel goed zitten. Dit komt onder andere door de elasticiteit van de kit. Als je na het kitten van de randen nog even met je vinger en wat zeepsop over de kit heen gaat krijg je een super strakke en mooie kit rand. Wil je siliconenkit gaan gebruiken in de badkamer en heb je dit nog nooit eerder gedaan. Doe de koker met Bison siliconenkit in een kitpistool en oefen eerst op een stuk karton of iets anders. Als dit goed gaat dan kun je daarna met een gerust hart mooie afgewerkte kit randen gaan maken met siliconenkit in je badkamer.