Sim Only abonnement vergelijken

Wat is de goedkoopste manier om te bellen?

Iedereen kent het wel, je belt veel, gaat vaak buiten je bundel en de standaard al hoge kosten omdat je een afbetaling hebt voor je telefoon. Vaak nemen wij een telefoon met een abonnement, waarbij wij te weinig minuten nemen. Hierdoor komt het vaak voor dat we dan buiten de bundel bellen. Wanneer dat gebeurd betalen wij direct de hoofdprijs. De kosten lopen uit een van 2 tot 10 keer duurder buiten de bundel. Er is een andere mogelijkheid. Een Sim Only abonnement vergelijken. Dit is een abonnement wat je vergelijkt met andere providers. Deze Sim Only abonnementen je kan afsluiten met bellen, sms’en en internet. Daarbij kan je zelf kiezen hoeveel je wilt gebruiken. Omdat je alleen een Sim kaart krijgt, hoef je niet te betalen voor je telefoon. Waardoor je maandbedrag met minimaal de helft omlaag gaat. Op BelkostenWijzer kun je Sim Only abonnement vergelijken. Vind het Sim Only abonnement dat bij jou past.

Sim Only abonnement vergelijkenInternet

Niet alleen kan je bellen met een Sim Only abonnement, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een internet bundel. Deze internet bundels zijn vaak even hoog als op een normale abonnement met een toestel, alleen betaal je er veel minder voor. Zo verschillen de aantal MB’s met 250MB tot 4000MB, en zelfs onbeperkt bij enkele providers. Zo kan je altijd kiezen voor een abonnement wat bij jou past. Zo ben je nog steeds altijd online zoals je gewend bent met je eigen smartphone. Met een Sim Only abonnement vergelijker kan je direct kiezen voor de beste abonnement die bij jou past.

Bellen

Bel je vaak? En dan over de 1000 minuten per maand? Dan zijn er niet veel abonnementen beschikbaar die dan de minuten dekken die je gebruikt. Er zijn wel een aantal providers die ook onbeperkt bellen beschikbaar hebben. Zo kan je alsnog een Sim Only abonnement nemen met onbeperkt bellen. Een aantal providers hebben geen maximum gebruik. Daar kan je echt zoveel bellen als dat je maar wilt. Hou er wel rekening mee dat dit nationale nummers zijn zoals mobiele- en vaste telefoonnummers.

Overtuigd om Sim only abonnement vergelijken

Ben je overtuigd en wil je een  Sim Only abonnement vergelijken? Kijk dan op BelkostenWijzer voor alle Sim Only abonnementen, en kies een abonnement die bij jou past. Het afsluiten van een abonnement is heel gemakkelijk. Je krijgt een overzicht te zien van de kosten. Daarbij krijg je een formulier te zien met een aantal gegevens die je moet invullen. Wil je het nummer meenemen die je op dit moment gebruikt? Dat kan natuurlijk ook, maar let er wel op dat je deze optie wel aanvinkt.

Dan kan je dit maandelijks toch aanpassen. Je kan altijd naar boven in de bundel als je meer gebruikt. Dit kan je doen via de klantenservice van je provider. Je kan er ook soms voor kiezen om naar een lagere bundel te gaan dan wat je nu hebt. Neem hier wel even voor de zekerheid contact op met je huidige provider of deze mogelijkheid ook voor jouw abonnement geldt. Een Sim Only abonnement vergelijken is raadzaam zo zit je direct goed.