Sim Only

Wil je ook besparen op je telefoon rekening? Neem een Sim Only.

Sim Only vergelijking

Laatst zat ik op een verjaardag, gezellig met wat vrienden te praten. Toen kwam natuurlijk mijn telefoon als onderwerp naar boven. Mijn vrienden vroegen mij hoe ik deze zaken eigenlijk regelde. Nou ja elke 2 jaar sluit ik een nieuw abonnement af, en daarbij neem ik een nieuw abonnement was mijn antwoord. Nadat ik dat vertelde moesten ze allemaal lachen. Want wat doe ik eigenlijk met mijn telefoon na de 2 jaar. Deze beland in een la waar ik niet meer naar om kijk.

Eigenlijk is dit best stom, want de telefoons die ik koop met een abonnement doen het nog steeds heel erg goed, en ik kan er zeker nog 1 of 2 jaar mee door. Toen zeiden ze dat ik eens Sim Only’s moest gaan vergelijken. Maar wat en hoe doe ik dit dan, vroeg ik ze. Gelijk kwam een van mijn vrienden met zijn laptop aan, en liet mij de site belkostenwijzer zien. Ze deden gelijk een aantal gegevens invullen, en tot mijn verbazing zag ik belachelijk lage bedragen voorbij komen. Na dat ik dit gezien heb, heb ik direct mijn verbruik ingevuld en ik kon gewoon de helft van mijn huidige kosten besparen als ik ga overstappen naar een andere provider met een Sim Only abonnement.

Vergelijk eens een Sim Only!

Natuurlijk heb ik mij er weleens in verdiept, maar doordat er zoveel verschillen zijn weet ik niet zo goed waar ik op moest letten. Ik ging daarom vaak gewoon naar een winkel, of ik zocht een telefoon op internet uit en nam daar een abonnement bij. Nu hoorde ik wel dat veel meer mensen dit hebben. Nemen maar allemaal telefoons maar het is gewoon veel goedkoper om je eigen telefoon te behouden en daar een Sim Only abonnement bij te nemen. www.belkostenwijzer.nl heeft mij enorm geholpen om een goede Sim Only abonnement uit te kiezen omdat de site zo is ingedeeld dat je echt alle kosten op een rijtje ziet staan. Dit maakt het heel overzichtelijk!