Snelle en zorgvuldige koeriersdienst van Taxi Marcus

Snelle en zorgvuldige koeriersdienst van Taxi Marcus
Marcus Koeriers is een van de vele diensten van taxi amsterdam taxibedrijf Marcus die al uw documenten, pakketten, pallets en containers 24 uur per dag en 7 dagen per week naar eender welke bestemming in Nederland brengt. Alle zendingen, van eender welke grootte, die met spoed en zorg vervoerd moeten worden, zijn bij Marcus Koeriers dus in goede handen.
Het wagenpark van Marcus Koeriers is voorzien van alle moderne communicatiemiddelen en garandeert een stipte aflevering op de plaats van bestemming. Uw zending is continu traceerbaar in het track-and-trace systeem waardoor het aflevertijdstip nauwkeurig bekend is. De ritadministratie en financiële verwerking wordt volledig automatisch afgehandeld. Afhankelijk van de grootte van uw zending wordt een bepaald type wagen ingezet. Het aanbod bestaat uit een Mercedes-Benz Citan, een Mercedes-Benz Vito, een Mercedes-Benz Sprinter en een Mercedes-Benz Atego, die een beladingsgewicht hebben van respectievelijk 415 kg, 1. 200 kg, 1, 5 ton en 6, 5 ton.
De zeer gemotiveerde en representatieve chauffeurs onderscheiden zich in klantgerichtheid en flexibiliteit en zorgen ervoor dat uw zending ongeschonden en op tijd wordt bezorgd. Nog nooit was uw zending in zulke goede handen! Bel +31(0)20-4492780 of stuur een e-mail naar koerier@marcus. nl om een koerier te reserveren.

Momenteel maakt Taxi Marcus vooral gebruik van Mercedes-Benz. U kunt in een S-klasse of E-klasse, maar ook in een Vito, Viano, Sprinter of Integro  vervoerd worden, afhankelijk van de aard van uw rit. Alle wagens van Taxi Marcus hebben alle mogelijke veiligheids- en comfortopties aan boord. De wagens zijn standaard uitgerust met airconditioning, comfortabele en individueel instelbare stoelen en een up-to-date gps, die niet alleen de snelste route voor u berekent, maar ook rekening houdt met mogelijke files. Bovendien is Taxi Marcus ook bekommerd om het milieu. Alle voertuigen zijn bijvoorbeeld maximaal drie jaar oud en voldoen aan de meest strenge emissie-eisen.

Uw comfortabele rit begint met een comfortabele wagen.