Sony Xperia Z2 pas begin mei naar Nederland

De nieuwe Sony Xperia Z2 zou eigenlijk gisteren al in de winkels moeten liggen maar door de grote vraag naar het toestel en enkele productieproblemen zal het toestel pas begin mei naar Nederland komen. Voor velen zal dit balen zijn want de Sony Xperia Z2 is misschien wel het beste toestel die momenteel wordt aangeboden.

Specificaties Sony Xperia Z2

Het nieuwe vlaggenschip van Sony, De Sony Xperia Z2 is uitgerust met een schitterend 5,2 inch Full HD scherm. Het gaat om een Triluminos scherm waarbij kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Ook zijn de kijkhoeken beter als bij vele andere schermen. De resolutie van scherm bedraag 1920×1080 pixels.

Naast het schitterende scherm beschikt de Sony Xperia Z2 over een krachtige 2,3 GHz Snapdragon 801 quadcore processor. Samen met het interne geheugen van 3GB en de nieuwste Android 4.4 (KitKat) versie zal dit moeten zorgen voor uitstekende prestaties.

Ook op de camera heeft Sony zeker niet bezuinigd. De resolutie van de camera bedraagt maar liefst 20.7 megapixel. Hiermee kun je niet alleen de mooiste foto’s maken maar ook video’s in Ultra HD kwaliteit.

Verder heeft de Sony Xperia Z2 een 3200 mAh accu, is het toestel water- en stofdicht en beschikt het toestel over twee uitstekende speakers.

Sony Xperia Z2 Prijzen & Abonnementen

De Sony Xperia Z2 is momenteel los verkrijgbaar vanaf €652. Momenteel is het goedkoopste Sony Xperia Z2 abonnement met een gratis toestel verkrijgbaar vanaf €40,00 per maand. Het gaat hier om een 2 jarig abonnement van KPN met 200 minuten en 500MB.