’t Tunneke een plek voor een uniek themafeest

Iets te vieren? Bij ’t Tunneke is het zeker dat u een geslaagde avond heeft. Sinds 1987 is ’t Tunneke al de plek voor uw vermaak en vertier. ’t Tunneke staat bekend om hun bourgondische ingrediënten en ons team zorgt voor alle hilariteit. Het maakt bij ’t Tunneke niet uit in wat voor soort gezelschap je komt, wij zorgen ervoor dat het een unieke avond word die u zich nog lang zal herinneren. We organiseren onder anderen themafeesten, dinershows en bedrijfsuitjes.

Themafeest

Het themafeest van ’t Tunneke is van een topkwaliteit. Tijdens ons themafeest is het mogelijk om gedurende 4,5 uur genieten van een all inclusieve arrangement. Je geniet dus onbeperkt van hapjes en drankjes. Daarnaast wordt het amusement bij het themafeest ook verzorgt door ’t Tunneke. Zo zijn er muzikanten en acteurs aanwezig die voor vermaak gaan zorgen. Ook zal er een dj aanwezig zijn die voor een goede sfeer zorgt. Bij ’t Tunneke worden er ook themafeesten op maat georganiseerd

Dinershow

Er is ook een mogelijkheid om een dinershow bij te wonen. Hierbij word je bij binnenkomst onthaald door diverse typetjes. Ook zal je bij binnenkomst muzikaal onthaald worden. Je neemt daarna plaats aan de door u gereserveerde tafel. En door de tafeldame zal je worden voorzien van een drankje. Het arrangement zal 3,5 uur duren. Binnen het arrangement zal je ook een voorgerecht krijgen. Je wordt na het voorgerecht door ons personeel uitgenodigd om een keuze te maken uit diverse vlees en vis gerechten. Terwijl je aan het eten bent zal er door ’t Tunneke voor vermaak aan tafel gezorgd worden.

Bedrijfsuitje

Het is ook mogelijk om voor een feest op maat te kiezen. Dit wil zeggen dat het feest geheel op uw wensen word ingericht. Als je met 50 man of meer bent kan je ervoor kiezen om de gehele locatie te huren. Zo is het mogelijk dat je jouw bedrijfsuitje bij ons houd. Je komt dan samen met alle werknemers ontspannen tijdens een heerlijk bedrijfsuitje. Mocht je nog vragen hebben, neem dan een kijkje bij ons op de website. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.