Taaltraining zakelijk

Of u nu pas begonnen bent met werken bij een internationaal bedrijf of er al een poosje werkt, soms kan het prettig zijn om uw taalkennis te vergroten. Misschien wilt u wel beter leren communiceren met uw Duitse collega´s, of wilt u overtuigende presentaties leren geven in het Italiaans. In dit geval heeft u een goede cursus zakelijk Duits of Italiaans nodig. Een zakelijke taaltraining is iets anders dan een reguliere taalcursus, omdat u op uw werk andere taalkennis nodig heeft dan als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Daarom hebben wij in 2002 taleninstituut The Square Mile opgericht.

Taaltraining specialist

The Square Mile verzorgt zakelijke taalcursussen door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van taaltrainingen voor bedrijven, instellingen en organisaties van alle soorten en maten. In welke branche u ook werkt en welke functie u ook heeft, wij zorgen altijd voor een taaltraining op maat. Naast een cursus Italiaans of Duits, kunt u bij ons ook terecht voor een cursus Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Portugees, Chinees of Russisch. Uw taalcursus is te volgen op verschillende niveaus, of u nu net begint met het leren van een taal, of alleen uw taalkennis wilt perfectioneren.

De beste trainers

Bij The Square Mile werken trainers die ruime ervaring hebben in verschillende werkvelden, van financieel tot technisch en juridisch. Zij zijn native speakers die weten welke taalkennis u nodig heeft om optimaal uw werk te kunnen doen. Zij gaan met u in gesprek over uw leerdoelen, wensen en manier van leren. Op basis hiervan wordt de perfecte taalcursus voor u samengesteld. Bij The Square Mile kunnen we altijd zorgen voor een passende taalcursus. Het maakt niet uit hoe vol uw agenda zit, wij denken graag met u mee tot in de kleinste details. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken.