Een teak tuinset maakt uw tuin compleet

Bij een mooie tuin horen sfeervolle, duurzame tuinmeubelen.
Daarom kunt u bij www.teak tuinmeubelen.nl de mooiste tuinsets vinden van de beste kwaliteit.
Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten tuinstoelen, -banken, -tafels en loungemeubelen. Al onze tuinmeubelen worden gemaakt van teakhout, zowel plantagehout als gerecycled teakhout. Gerecycled teakhout gaat net zo lang mee als plantageteakhout, maar heeft een oudere, klassiekere uitstraling. Wij hebben altijd alle tuinmeubelen op voorraad, dus wij kunnen uw gewenste tuinset of teak tuintafel direct leveren, gemonteerd en wel. Zo kunt u direct gaan genieten in uw tuin.

Tuinmeubelen voor elke gelegenheid

Teak Tuinmeubelen levert niet alleen aan particulieren, maar biedt ook tuinmeubelen aan bijvoorbeeld bedrijven, sportcomplexen en de horeca. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij helpen u bij het vinden van de ideale teak tuinset of loungemeubelen. Omdat wij onze tuinmeubelen zelf importeren vanuit Indonesië, kunnen wij de kwaliteit in de gaten houden en de aantrekkelijkste prijzen hanteren. Om u een goed idee te kunnen geven van diverse soorten en maten teak tuinmeubelen, fotograferen wij zoveel mogelijk van onze meubelen bij klanten in de tuin. Zo kunt u zien hoe de meubelen in een bepaalde tuin staan, zodat u dit kunt vergelijken met uw eigen terras.

Loungemeubelen

Als u helemaal wilt kunnen ontspannen in uw tuin en uw tuin een luxe uitstraling wilt geven, dan kan een teak loungeset niet ontbreken. Daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan loungemeubelen. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele banken en stoelen, hockers en salontafels. U kunt verschillende loungemeubelen met elkaar combineren en zo uw gewenste loungeset samenstellen. Voordat u uw teak loungeset kiest wilt u natuurlijk graag eerst de stoelen en banken zelf uitproberen. Kom daarom gerust langs in onze winkel. Zes dagen per week kunt u bij ons terecht om rond te kijken en ideeën op te doen.