Trouwlocatie Brabant

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant? Dan bent u op zoek naar de trouwlocatie en feestlocatie van Fort Hedikhuizen. Onze trouwlocatie in Brabant is een locatie die u alles in een biedt. Het is mogelijk de gehele dag door te brengen op het Fort, van elkaar het ja-woord geven tot het trouwfeest. Het team van Fort Hedikhuizen regelt alles volgens uw wens en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en niemand iets te kort zal komen. Uw trouwdag zal bij Fort Hedikhuizen zonder twijfel een dag zijn om nooit te vergeten!

Het ja-woord op Fort Hedikhuizen

Het bijzondere en belangrijkste moment van de dag is elkaar het ja-woord geven. Dat is namelijk waar het allemaal om draait. Bij Fort Hedikhuizen geeft u elkaar het ja-woord op een mooie, unieke locatie. Zowel binnen als buiten is hier de gelegenheid voor. De ambtenaar van de burgerlijke stand zal contact opnemen om kennis te maken en samen de plechtigheid en uw wensen te bespreken. Na de plechtigheid wordt er vaak genoten van een borrel en de bruidstaart wordt aangesneden. Wij regelen, indien gewenst, ook de bruidstaart en champagne voor u!

Perfecte feestlocatie voor uw trouwfeest

Op Fort Hedikhuizen is veel mogelijk, we bieden verschillende trouwarrangementen. Bekijk onze pagina voor de trouwarrangementen van onze trouwlocatie in Brabant voor de mogelijkheden. Op deze pagina vind u een aantal prijzen. Voor het samenstellen van uw trouwarrangement wordt er een afspraak met u gemaakt om uw wensen te bespreken. Alles wordt volgens uw wensen geregeld en er wordt niks zonder dit met u besproken te hebben gedaan.

Voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak neemt u gerust contact met ons op. Wij gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen te bespreken en er vervolgens voor te zorgen dat uw trouwdag perfect verloopt en u niks te kort komt. Uw trouwdag wordt bij onze trouwlocatie in Brabant de dag van uw leven!