Truckschade

Truckschade

Heeft u schade aan een of meerdere van uw bedrijfswagens, vrachtwagens of bussen? Laat Autoschade en Truckschade Maasland deze repareren. Ook voor het herstellen van belettering of het aanbrengen van een compleet nieuwe huisstijl bent u bij Auto en- Truckschade Maasland in regio Oss aan het juiste adres. Wij bieden u alles voor uw auto of vrachtwagen onder één dak!

Schadeherstel

Een stilstaande wagen kost handen vol geld voor een onderneming. Het is daarom belangrijk dat deze zo snel mogelijk en goed gerepareerd wordt. De monteurs van Auto en- Truckschade Maasland beheersen de laatste technieken voor een truckschade herstel. Met deze technieken repareren wij uw truck van A tot Z zodat u snel weer op de weg zit. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling en halen indien gewenst uw schadevoertuig voor u op. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een juist en snel schadeherstel.

Spuiterij

Een goed gespoten vrachtwagen met de juiste kleuren is niet alleen aantrekkelijk om te zien, ook wordt hierdoor uw bedrijfsidentiteit onderstreept. Uw vrachtwagens worden op deze manier een herkenningspunt bij klanten.
Wij gaan zeer secuur en professioneel te werk waardoor uw vrachtwagen extra persoonlijk wordt en er aantrekkelijk uit komt te zien. Naast spuiten is er ook de mogelijkheid uw vrachtwagen bij ons te laten beletteren, hiermee onderstreept u uw bedrijfsidentiteit nog wat extra. Bij Autoschade en- Truckschade Maasland wordt er in alle drie de spuitcabines gespoten onder geconditioneerde omstandigheden. Dat is goed voor de kwaliteit van het spuitwerk en het milieu.

Service

Wij vinden het belangrijk dat u niet lang verhinderd wordt door de schade. Daarom stellen wij alles in het werk om de schade voor een onderneming zoveel mogelijk te beperken. Dit doen wij door een razendsnel truckschade herstel en daarbij een vlotte afhandeling met de verzekeringsmaatschappij, zo lopen de zaken al snel weer op rolletjes. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken zodat uw schadeherstel zo snel mogelijk gebeurt.