Tuinmeubels kopen in grootste tuininspiratie centrum

Tuinmeubels aanschaffen wordt als het aan Fonteyn ligt weer een ware beleving. Voor het interieur kenden we al ketens als Ikea, waar je op je gemak een middagje rondwandelt tussen ingerichte sfeerkamers. Bij Fonteyn introduceren ze dit sinds kort ook, alleen nét even anders. Het gaat hier namelijk om kamers die inspiratie bieden op het gebied van de tuin en het buitenleven.

Bij de oriëntatie naar nieuwe tuinmeubels is het leuk om vooraf inspiratie en ideeën op te doen. Het in Gelderland gelegen Outdoor Living Mall is 35.000 groot. Hier loopt u langs tientallen sfeer- en impressie tuinen die zijn ingericht volgens de nieuwste trends en tuin ideeën. Fonteyn is 6 dagen per week geopend. Kom langs, en bekijk op uw gemak onze hoogwaardige tuinmeubels tegen gunstige prijzen.

Fonteyn tuinmeubels in de prijzen

Dat onze tuinmeubels van hoge kwaliteit zijn is bij de jury van de branchevereniging van tuinmeubelen en de gemeente Apeldoorn ook niet onopgemerkt gebleven. Fonteyn is het afgelopen jaar bekroont met 2 eervolle titels, namelijk ‘De Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland 2013-2014’ en ‘Beste Onderneming in de categorie MKB en Detailhandel’.

De overkoepelende branche vereniging van tuinmeubelen schreef over Fonteyn in het jury rapport:

“Fonteyn is een gepassioneerde en gedreven jonge onderneming met veel gevoel voor de juiste trends en ontwikkelingen in tuinmeubelen, die dicht op de huid van de consument blijven zitten. In een even prikkelend als aangenaam tuinmeubel inspiratiecentrum, dat erop is gericht om onbegrensde ideeën aan te reiken aan de consument.”

Tuinmeubels Fonteyn, alles draait om de klant

Tijdens het Business Event van de gemeente Apeldoorn waren wij trotse winnaar van de Beste Onderneming in de categorie MKB en Detailhandel. De jury oordeelde:

“Bij Fonteyn Outdoor Living Mall draait alles om de klant, alle activiteiten zijn daar ook op toegespitst. De Fonteyn academie is heel bijzonder, om de kwaliteit van de onderneming verder te verbeteren, maar ook omdat het er voor zorgt dat de medewerkers beter in hun vel zitten”.