Uw interieur mist nog vloerkleden

Maak uw woning af met vloerkleden

 Wilt u vandaag nog een mooi vloerkleed vinden wat het beste bij uw interieur past? Dan bent u bij Karpetten24.nl aan het juiste adres. Een vloedkleed of karpet kan namelijk de perfecte oplossing zijn om een eenheid in uw woning te creëren.

Wanneer u het vloerkleed bijvoorbeeld onder uw meubels legt, is het interieur meer samenhangend in plaats van losstaande stukjes interieur. Met een vloerkleed kunt u bijvoorbeeld een gezellige en sfeervolle zithoek in uw woonkamer creëren. Daarnaast hebben vloerkleden en karpetten het grote voordeel dat ze warmte vasthouden en het geluid dempen.

 

Een ruim assortiment in vloerkleden en karpetten bij Karpetten24

 Karpetten24 heeft een ruim aanbod in karpetten en vloerkleden. Zo kunt u de producten in allerlei maten en uitvoeringen bestellen. Een vloerkleed met een effen kleur? Die vindt u in deze webshop!

 

Daarnaast bieden zij ook verschillende soorten vloerkleden aan bij Karpetten24. U moet dan denken aan hoogpolige tapijten of een handgeweven tapijt. In de webshop kunt u ontdekken welke type karpet of vloerkleed het beste bij uw interieur past.

 

Tips voor het behandelen van vlekken in uw vloerkleed door Karpetten24

 Indien u bij een prachtig vloerkleed of karpet aangeschaft heeft, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat u er drinken of eten op knoeit. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar het is belangrijk dat u snel schakelt. Anders zal de vlek er altijd in blijven zitten.

Wat moet u doen bij bloedvlekken? Pak een kleurloos keukenpapier en dep deze op de vlek. Hierdoor zal er zoveel mogelijk bloed uit het tapijt geabsorbeerd worden. Daarna kunt u het beste met een natte doek en water de restanten van de vlek opdeppen. Wanneer de vlek nog niet verdwijnt, kunt u ervoor kiezen om de vlek met een oplossing van ammoniak op te deppen. Hieronder staan nog meer tips voor vlekken:

 

  • Kaarsvet: Laten opdrogen en bedek het met ijsklontjes. Daarna kunt u het verwijderen
  • Rode wijn: Schenk bruisend water of witte wijn over de vlek.