Hoe veilig is uw woning of bedrijfspand?

Het is algemeen bekend dat een slotenmaker u bijstaat indien uw slot kapot is of wanneer u uw sleutel bent kwijtgeraakt. Het overkomt de beste wel eens dat u uw eigen huis niet meer in kan. Dergelijke problemen komen altijd ongelegen en Slotenmaker Garant begrijpt dat. Wij zorgen ervoor dat er binnen no-time een slotenmaker bij u op de stoep staat om het euvel te verhelpen. In dit artikel gaan we wat verder in op een onderbelicht aspect op bij veel woningen en bedrijfspanden, te weten de beveiliging. Is uw pand goed beveiligd?

Hoe veilig is uw pand?

Een goed beveiligd pand zorgt ervoor dat de kans dat er bij u wordt ingebroken aanzienlijk verkleind wordt. Een inbreker gaat snel te werk en probeert in een zo kort mogelijk tijdbestek vaak zoveel mogelijk buit te maken. Dit tijdsgebrek zorgt ervoor dat hij een woning of bedrijfspand uitkiest waar hij makkelijk binnen komt. Indien het hem snel duidelijk is dat het veel tijd gaat kosten om binnen te geraken dan laat hij uw eigendommen meestal met rust. Hij loopt dan immers een groter risico om betrapt te worden. Hoe veilig is uw woon- of werkomgeving? Heeft u dit al eens door een expert laten bekijken? U kunt dit kosteloos in kaart laten brengen bij een beveiligingsspecialist. Een specialist kijkt onder andere naar het hang- en sluitwerk, uw glaswerk en brengt in kaart wat kwetsbare plekken zijn in uw pand.

Adviesgesprek

Voor een extra goede beveiliging van uw woning of bedrijfspand kunt u overwegen om camerabeveiliging toe te laten passen. Deze vorm van beveiliging heeft een preventieve werking. Alleen de aanwezigheid van een camera schrikt ongenode gasten af om uw eigendom te betreden. Bovendien vergroot het camerasysteem de pakkans van de insluiper. Uiteraard staan er wel de nodige kosten tegenover het plaatsen van een heel camerasysteem. Indien u interesse heeft dan kan een specialist u hier geheel vrijblijvend meer over vertellen.

Slotsom

Wanneer u niet van plan bent om een camerasysteem aan te schaffen maar de kans op inbraak in uw pand wel aanzienlijk wilt terugdringen; de gelieerde specialisten van Slotenmaker Garant staan voor u klaar om u te voorzien in kant en klaar advies. Wij beheren een groot netwerk aan specialisten en werken samen met slotenmakers door het gehele land. Zo kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wees de inbrekers dus te slim af, zorg voor een goede beveiliging van uw eigendommen.