Verhuizen naar Amerika

Verhuizen naar Amerika, dat is nogal wat. Amerika is het land van de alom bekende ‘American Dream’, het land van de mogelijkheden, het land van macht en grootsheid en een enorm scala aan diversiteit. Het is begrijpelijk dat mensen naar een land als Amerika willen verhuizen en wellicht wilt u dat zelf ook wel!

Heeft u het plan om tijdelijk of permanent naar de Verenigde Staten van Amerika te verhuizen? Dan kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om uw verhuizing naar Amerika  zorgeloos te laten verlopen. Een verhuisdeskundige kan u hierbij goed helpen.

In dit artikel…

Wordt aan u uitgelegd hoe een goed verhuisbedrijf al een groot deel van de stress kan wegnemen. Passies Verhuizers heeft jaren ervaring met internationale verhuizingen en verhuizingen naar Amerika, en heeft de deskundigheid om u te helpen uw verhuizing te realiseren.

Verhuizen naar Amerika met Passies Verhuizers

Passies Verhuizers is een erkende internationale verhuizer met jaren ervaring. Internationale verhuizingen worden gemakkelijk voor u doordat Passies een breed netwerk heeft van internationale partners, zo ook in Amerika. Dit betekent dat uw verhuizing van deur tot deur geregeld kan worden.

Uw eigen contactpersoon

Bij Passies krijgt u uw persoonlijke verhuismanager toegewezen. Niet alleen maakt dit de verhuizing voor u persoonlijk, maar u kunt ook met al uw vragen bij deze persoon terecht, in plaats van dat u contact moet zoeken met verschillende afdelingen voor verschillende vragen.

Zoals gezegd, een goede verhuizer ontneemt uw zorgen bij uw verhuizing.

‘Ik ga verhuizen naar Amerika’

Dat heeft u al besloten en nu moet u veel regelen. Het is mogelijk dat uw werkgever alles voor uw regelt rondom de verhuizing. Dit is echter niet altijd het geval. In dit laatste geval moet u de huisvesting, scholing van uw kinderen, opvang, wooninrichting, verzekeringen enzovoort allemaal zelf regelen en dit is een flinke kluif.

Maar Passies is graag uw bemiddelaar…

Voor het verhuizen naar Amerika. Een partij die u kan helpen met alle bovengenoemde onderwerpen en meer.

Betrouwbaarheid

Passies Verhuizers en haar partners zijn allen aangesloten bij de FDI en OMNI, en FAIM-ISO geaccrediteerd. Wat dit betekent? Dat kunt u gerust eens nalezen op onze website.

Meer weten over verhuizen naar Amerika?

Bekijk dan eens deze pagina over verhuizen naar Amerika