Vodafone Red Essential

Wanneer je een telefoon gebruikt alleen voor wat internet, regelmatig belt en regelmatig sms’jes verstuurd, dan is Vodafone Red Essential iets voor jou. Je krijgt bij dit abonnement standaard 400 belminuten en onbeperkt sms. Daar zit gelijk ook 1GB internet bij met een snelheid van 30Mbps. Dit is super snel 4G internet om een gave internet ervaring te krijgen.
400 minuten per maand is vaak voldoende voor veel mensen. Ook 1GB is vaak enorm veel data. 1GB ligt ver boven het landelijk gemiddelde, waardoor je bijna een onbeperkte ervaring kan krijgen met het internet. Je neemt de minuten die je overhoud 1 maand mee, dus het is niet mee te nemen naar de volgende maand.
Het internet heeft een maximum snelheid van 30Mbps. Dit is enorm snel om te kunnen internetten en apps te gebruiken.
Op BelkostenWijzer staan alle actuele prijzen van dit abonnement, maar ook een overzicht van alle andere Vodafone Red abonnementen. Je kan daar ook direct de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken.
Voordeel bundel:
 
Ook bij dit abonnement kan je voor €5,- per maand een Multisim krijgen die je in je tablet kan gebruiken. De Multisim maakt gebruikt van de 1GB bundel die je al standaard in je abonnement krijgt.