De voordelen van groen schoonmaken.

Er zijn verschillende potentiële voordelen te noemen om uw kantoor groen schoon te laten maken. Bedrijven die kiezen voor ecologische duurzaamheid worden, op termijn, beloond voor de keuze die ze hebben gemaakt. Zo zullen ze minder ziekteverzuim ervaren, wat weer ten goed komt aan de productiviteit. Maar ze leveren ook een bijdrage aan het milieu, wat weer ten goede komt aan de volgende generatie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om minder producten te gebruiken die het milieu belasten, en een manier om dit te doen is door te kiezen voor ‘groen’ schoonmaken. Eigenlijk is het een win-win situatie voor iedereen.

Uw kantoor ‘groen’ schoonmaken.

Het groen schoonmaken van uw kantoor betekent in de praktijk dat er producten worden gebruikt die weinig tot geen belasting voor het milieu opleveren. Ze hebben ook geen negatieve effecten op de gezondheid van uw personeel, zoals bij veel standaard schoonmaakproducten wel het geval kan zijn (te denken valt onder andere aan allergische klachten). Groen schoonmaken bevordert de gezondheid en is sociaal en veilig.

Om ondernemingen te ontlasten van de zorg voor het schoonhouden van hun pand, kunnen zij gebruikmaken van de diensten die een schoonmaakbedrijf levert. Schoonmaakbedrijven die groen schoonmaken, maken gebruik van gecertificeerde schoonmaakproducten. U kunt dan denken aan producten als: dweilen, energiezuinige stofzuigers, milieuvriendelijke zeep en andere energiezuinige producten. Groen schoonmaken is een prachtig alternatief voor traditioneel schoonmaken. De gebruikelijke schoonmaakproducten kunnen schadelijk zijn voor de huid, kunnen irritatie opwekken aan de ogen en kunnen allergische reacties veroorzaken. Zo kunnen bijvoorbeeld de gassen die gebruikt worden in bepaalde spuitbussen de luchtwegen aantasten. Vooral mensen met astmatische klachten kunnen hier veel hinder van ondervinden.

Groene schoonmaakproducten zijn niet schadelijk voor uw interieur.

Een ander bijkomend voordeel is dat groene schoonmaakproducten ook niet schadelijk zijn voor uw interieur. Omdat er geen schadelijke chemicaliën in de producten zitten tasten ze de oppervlakte van uw interieur niet aan. Hierdoor zullen deze ook langer meegaan.

Daarnaast zal groen schoonmaken een positief effect hebben op het imago van uw bedrijf. Uw personeel weet dat u milieubewust bent en zij zullen verder vertellen.

Tienstra schoonmaakbedrijf.

Tienstra schoonmaakbedrijf is een van de schoonmaakbedrijven die gebruik maakt van groene schoonmaakproducten. Zij hebben jarenlange ervaring op schoonmaakgebied en begrijpen de voordelen van milieubewust schoonmaken. Zij geloven in de positieve uitwerkingen die een goed schoongemaakte omgeving heeft op u en uw bedrijf en zijn zeer betrokken bij mens en milieu.

Wilt u meer weten over Tienstra schoonmaakbedrijf? Dan kunt u altijd contact met hen opnemen.