Zakelijke taaltraining op maat

Veel bedrijven doen tegenwoordig internationaal zaken en er wordt dan van de werknemers verwacht dat zij goed Engels kunnen spreken en/of schrijven. Een goede beheersing van de Engelse taal zorgt ervoor dat u uw functie optimaal kunt vervullen, doordat u uw gedachten en ideeën onder woorden kunt brengen. Om uw kennis van het Engels te vergroten kunt u bij The Square Mile terecht voor het volgen van een Engelse taaltraining. Wij hebben jarenlang ervaring in het geven van taaltrainingen aan verschillende bedrijven en instellingen door heel Nederland. Hierdoor weten wij waar u behoefte aan heeft en kunnen wij taaltrainingen van de hoogste kwaliteit bieden.

Individuele begeleiding
Bij The Square Mile staan individuele wensen en doelen hoog in het vaandel. Niet iedereen heeft dezelfde leerbehoeften en om die reden stellen wij uw taaltraining Engels speciaal voor u samen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met uw functie en uw huidige taalniveau. Onze trainers zijn native speakers met veel ervaring. Zij bieden voldoende individuele begeleiding en zorgen ervoor dat tijdens de cursussen de juiste leermiddelen aangeboden worden. Wij doen er alles aan om u zo effectief mogelijk te kunnen laten leren.

Diverse opties
Bij The Square Mile zijn vele cursusmogelijkheden. U kunt individueel of samen met een kleine groep collega’s face-to-face trainingen volgen, maar het is ook mogelijk om op afstand trainingen te volgen. Zo hoeft u nooit een training over te slaan, zelfs niet als u een volle agenda heeft. Wij kunnen onze trainingen in-company geven, of op één van onze trainingslocaties in Leiden of Amsterdam. Ook losse workshops behoren tot de mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een spoedcursus zakelijk Engels of een uitgebreide taalcursus, wij hebben altijd een passende cursus voor u. Als u meer informatie wilt over onze trainingen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.