Zebra Trends

Zebra Trends tassen een kunstwerk om mee te lopen

Er is niets om gelogen, Zebra Trends tassen zijn echt een kunstwerk om mee te lopen.
Zebra Trends produceert voornamelijk tassen, maar ze produceren ook parapluutjes en andere accessoires. ‘De tassen zijn echt te gek’, verteld Monique Hoeven.
Zebra Trends
Monique is een  Utrechtse onderneemster met een eigen webshop genaamd TOOTZ.nl. Monique vind het belangrijk dat de producten die zij via TOOTZ.nl verkoopt fotogeniek zijn. De klanten kunnen het product op de website niet aanraken, dus de foto moet goed overkomen.

Prijs/ kwaliteit verhouding
Bij de inkoop van de producten voor TOOTZ.nl houd Monique rekening met de prijs/kwaliteit verhouding. De tassen van Zebra Trends zijn vervaardigd van dik vilt. Dik vilt is stevig in gebruik en de stof verkleurd niet. Monique heeft zelf ook een paar Zebra Trends tassen in gebruik. Wat Monique zo fijn vind is dat je in de grote shoppers veel spulletjes kwijt kan.

De tas sluit met een stevige magneet drukker. Je zou haast zeggen dat hij diefstal proof is, want hij sluit naadloos aan. Niemand die z’n hand in je tas kan stoppen, ideaal toch? Daarnaast hebben de shoppers een handig vakje voor je telefoon. Ideaal want in een grote tas raak je je telefoon snel kwijt.

Een paraplu van Zebra Trends achter de kassa.

Naast tassen heeft Zebra Trends ook parapluutjes in haar collectie. De paraplus zijn echt geweldig. TOOTZ.nl ontving het leuke bericht van een klant. De klant had tijdens het shoppen haar paraplu achter de kassa gezet. Binnen een half uur tijd waren er ten minste vijf mensen die hadden gevraagd of de paraplu ook te koop was, zo leuk vonden ze hem.
Zebra Trends paraplu
Een Zebra Trends paraplu raak je minder snel kwijt. Het gebruik van de felle kleuren en printjes zorgen er voor dat je niet meer onopgemerkt de straat over kan. De paraplu’s die TOOTZ.nl in haar collectie heeft  lopen ontzettend hard verteld, Monique Hoeven. Het is een product wat zich mond tot mond verspreid.