3 Tips bij het vinden van de juiste Magento Support

Magento Support maakt uw website snel weer bruikbaar

Webshops draaien tegenwoordig steeds vaker op Magento, een gemakkelijk te gebruiken CMS dat alle kansen biedt bij het maken van een webshop. De hoeveelheid online bestellingen die gemaakt worden in Nederland groeien elke maand, en steeds meer bedrijven zijn hierdoor actief op het internet. Het kan voorkomen dat er een bug in Magento of in de plug-ins zit, of dat bij het installeren van een plug-in voor Magento een deel van de code verkeerd staat. Dit kan leiden tot het onbruikbaar maken van de website, met Magento Support zorgt u dat uw website snel weer online is. In dit artikel vind u drie tips bij het vinden van de juiste support in uw situatie.

 

1. Achterhaal wat er exact fout gegaan is voordat u Magento Support inschakelt

Om een goed beeld te kunnen geven aan het bedrijf dat de website weer bruikbaar zal maken is het belangrijk om te achterhalen waar het precies fout gegaan is. Welke veranderingen in de website hebben geleid tot deze situatie, waarbij uw webshop niet meer bruikbaar is? Het kan zijn dat er net een nieuwe Magento plug-in is geïnstalleerd, maar het kan ook zijn dat er een bug in de code zit waardoor bestellingen niet meer geplaatst kunnen worden. Schakel Magento Support pas in wanneer u het probleem hebt vastgesteld, omdat dit kosten kan besparen. Het bedrijf hoeft nu niet meer op zoek te gaan naar de fouten, en de kosten zullen lager zijn.

 

2. Bedenk wanneer u uw Magento-webshop weer bruikbaar wilt hebben

Bedrijven die Magento Support aanbieden doen dit vaak met scherpe deadlines, toch is het verstandig vooraf te bedenken wanneer u de webshop weer volledig online wilt hebben. Door een kleine fout kun je al veel bestellingen mislopen, vaak is er dan ook urgentie bij de vraag naar Magento Support. MagentoAssist.nl is een bedrijf dat zeer scherpe deadlines werkt tegen een laag bedrag. Vanaf €75 per uur worden de problemen in uw webshop direct opgelost, wanneer u buiten kantoortijden een bug in uw Magento-webshop aantreft dan kunt u al voor slechts €130/uur het probleem laten oplossen. Bedenk hoeveel bestellingen de webshop misloopt zolang de bug niet opgelost is, vaak is Magento Support dan ook het volledig bedrag waard.

 

3. Wat is uw budget voor Magento Support?

Zoals bij de tweede tip al is beschreven; hoe belangrijk is het dat uw webshop weer werkend is? Vaak is er een hoge nood wanneer de webshop niet goed functioneert, tenslotte loopt u tijdens deze korte periode wel bestellingen mis. Zorg dat u vooraf kijkt wat het beste is in uw situatie, kunt u beter wachten tot de kantooruren of is er een hoge urgentie bij? Als het binnen uw budget past om de problemen zo snel mogelijk op te lossen dan is het vaak slim om de urgente Magento support te kiezen. Gedurende de nacht zult u niet veel bestellingen mislopen, maar overdag wel. Wordt het probleem al gedurende de nacht opgelost dan kunnen bezoekers de volgende dag gewoon weer bestellingen in de ochtend. Als u tot de kantooruren wacht alvorens u Magento Support inschakelt dan kunnen bezoekers tijdens een gedeelte van de ochtend niet bestellen. Weeg dus de beste optie af.