Afvallen voor de zomer begint

Het duurt niet lang meer voor de zomer begint. Niet gek dus dat veel mensen bezig zijn met afvallen. Ze willen graag een mooi gewicht bereiken, zodat ze lekker in hun bikini of zwembroek passen. Hoe bereik jij dat ideale gewicht, nog voor de zomer losbarst?

 

Bereken je BMI

Hoe gezond is jouw huidige gewicht? Om dat te berekenen moet je je BMI berekenen. Daarmee kom je te weten of je gewicht past bij je lengte en leeftijd. Als dit niet het geval is, is je BMI te hoog of te laag. Een te hoog BMI getuigt van overgewicht of zelfs obesitas. Wanneer je obesitas of overgewicht hebt is het zaak om snel af te vallen. Want een ongezond gewicht kan leiden tot vele vervelende kwaaltjes.

Weight Watchers helpt je met afvallen

Kies een dieet uit dat bij je past om succesvol af te vallen. Een dieet kan aan verschillende voorwaarden voldoen, zoals een gevarieerd menu en veel beweging. Het beste dieet is een dieet waarbij jij je goed voelt en waarvan je zeker weet dat het je gaat helpen met afvallen. Weight Watchers is zo’n dieet. Misschien is Weight Watchers wel het meest succesvolle dieet aller tijden. Het wordt al ruim veertig jaar gebruikt door miljoenen mensen in honderden landen.

Begin vandaag nog met afvallen

Wil jij voor de zomer in die bikini of die zwembroek passen? Begin dan vandaag nog met afvallen. Kies een dieet uit dat bij je past en ga aan de slag. Dan weet je zeker dat jij je kunt laten zien op het strand.