Airbags bij de Airbagbank

Airbagbank.eu is gestart als recyclebedrijf voor airbagonderdelen. Al snel ontwikkelde we ons tot een specialist in het leveren van onderdelen en het bieden van specifieke technische ondersteuning. Wij vinden innovatie en ontwikkeling belangrijk, want hierdoor komen de snelste en meest kostenbesparende oplossingen. We bouwen onze expertise op gebied van veiligheidselektronica dan ook steeds verder uit. Airbagbank.eu heeft zowel voor ieder automodel onderdelen voor de airbags op voorraad. Wij leveren u de volgende diensten/ producten;

  • Airbags
  • Gordelspanners
  • Airbagmodule reparatie/ reset
  • Airbag stekkers
  • Dashborden
  • Stuurwielen

Airbag module repareren of resetten

Zijn uw airbags afgegaan? Laat ons de airbag module voor u resetten. Door uw airbag module te resetten in plaats van te vervangen bespaart u flink wat kosten. Het enigste wat u hoeft te doen is uw airbag module naar ons toesturen na het invullen van een storingsformulier. Meestal repareren of resetten we de module direct voor u zodat u snel weer op pad kunt. Sommige modules vergen wat meer tijd en deze sturen we dan binnen enkele dagen weer terug. We bieden u een jaar garantie op de geresette of gerepareerde airbag module, mocht er in een zeldzaam geval toch nog iets mis gaan met de airbags.

Airbag kopen

De Airbagbank is graag uw tussenpersoon als het gaat om het kopen van airbags, zij zijn dan ook uw enigste aanspreekpunt. Dit geldt niet alleen voor een airbag maar ook voor gordelspanners, of een dashbord. U vindt bij ons alles onder een dak met de snelste en meest kostenbesparende service. Of het nu gaat om een airbag voor uw Opel, Volkswagen of Porsche, wij streven naar een zo uitgebreid mogelijk assortiment en bieden daarom ook airbags voor vrijwel elk automerk.

Interesse in het kopen van een airbag of om uw airbag module te laten resetten of repareren? Vul ons storingsformulier airbag module in voor de reparatie en reset en bekijk ons assortiment airbags voor het bestellen van airbags voor in uw auto.