Alles in 1 pakketten vergelijken

2014 is weer begonnen. Een nieuw jaar, dus het word ook weer tijd voor een nieuwe aanbieder voor de alles in 1 pakketten! Er zijn heel veel verschillende aanbieders op het internet. De ene goedkoper dan de ander, de ene levert weer meer dan de ander, etc. Het is moeilijk en bijna onmogelijk om alles op te zoeken. Daarom is een handige dienst in het leven geroepen! Een dienst waar alle belangrijke aanbieders netjes op een rijtje staan. Zo staan er UPC en Ziggo in de lijst. 2 erg belangrijke aanbieders in de alles in 1 pakketten wereld.

Op de hoofdpagina zie je direct een overzicht van alle aanbieders en de prijzen van hun goedkoopste pakketten. Als je even verder klikt op een aanbieder zie je nog meer informatie. Bekijk de meerdere pakketten van ze en de prijzen. Ook zie je een kleine inleiding over wat ze allemaal doen, hoe oud ze zijn, etc. Erg handig dus om even door te lezen!

Kijk maar eens snel op http://www.pakkettenallesineen.nl/ en kies jouw favoriete aanbieder.

Kijk maar eens naar de pakketten van Tele 2. Een populaire aanbieder waar bijna iedereen in Nederland wel van gehoord heeft. Zie bijvoorbeeld eens het 1e pakket. Dat pakket kost maar €38,50 per maand en je krijgt het volgende: 20/50 Mbit upload snelheid, 1/5 Mbit download snelheid. Bellen voor maar 11 cent per minuut en mogelijkheid tot uitbreiding tot onbeperkt bellen, 28 zenders en 3 HD zenders. Een mooi pakket voor bijvoorbeeld een student.

Tele 2 bied ook glasvezel aan. Met een upload en download snelheid van 40/60/100 Mbit, bellen vanaf 11 cent per minuut met uitbreiding tot onbeperkt bellen mogelijk en 46 zenders en 35 HD zenders. Dit alles voor een prijs van maar €42,50 per maand!

Tele 2 is de goedkoopste alles in 1 aanbieder van Nederland volgens de totaalwijzer. Een goede aanbieder dus die nog goedkoop is ook! Idiaal voor mensen die veel willen voor weinig.