Als poetsen niet meer helpt begin je dan met het bleken van tanden?

De meeste mensen hebben vanaf dat ze jong zijn hun gebit goed verzorgd. Ze poetsen iedere dag meerde malen, investeren in goede tandpasta en hadden altijd een mooi gebit. Maar op een gegeven moment zie je dat het niet meer zoveel effect heeft. Je tanden worden hoe hard je ook poest geler en geler. Daar kan je vrij weinig aan doen. Op een gegeven moment blijft de aanslag gewoon aan je tanden plakken en moet je accepteren dat je tanden geler worden.

Of niet? Het bleken van je tanden kan zeker een alternatief zijn voor wittere tanden. Als je je tanden laat bleken dat wordt er een uitgebreide reinigingsbeurt voor je gebit toegepast. Tijdens het bleken van je tanden gebruikt een tandarts een speciale gel die de aanslag op je tanden extra aanpakt. Na het bleken van de tanden zien je tanden er weer een stuk witter uit dan dat ze eerst waren.

Ideaal toch? Het nadeeel van op deze manier tanden bleken is dat het vrij duur is en dat het tijd kost. Het is ook mogelijk om thuis je tanden te bleken. Dit kan met het WhiteLight product. Op deze manier kan je tanden bleken thuis doen en kost het veel minder tijd en geld dan langs de tandarts of mondhygiënist te gaan. Het product van WhiteLight is een eenvoudig, goedkoop en veilig alternatief voor het bleken van tanden.