Armani Si: onweerstaanbare elegantie

Armani Si wordt vaak omschreven als een chypre of gourmand-achtige geur. Dit komt omdat Armani Si opent met ietwat zoete accenten van Siciliaanse bergamot, mandarijnolie en cassis (zwarte bes). Hierna komen de hartnoten aan bod, waardoor de geur overgaat in een combinatie van rozen, Egyptische jasmijn  en neroli. Neroli wordt gewonnen uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom. Warme en houtachtige basisnoten als patchoeli, amber en muskus mengen zich met pure vanille wat zorgt voor een warme en unieke geurcombinatie. Het geheel wordt afgemaakt door frisse fruitachtige accenten die aandoen als mango, ananas en sinaasappel.

Met Si zet Armani een tijdloos parfum en toonbeeld van elegantie neer. Si vertegenwoordigt de wereldberoemde en alom befaamde Armani stijl dan ook uitstekend. Zelf omschrijft Giorgio Armani  het parfum Si als zijn ode aan moderne vrouwelijkheid: een onweerstaanbare combinatie van elegantie, kracht en onafhankelijkheid.

De chique en zachte uitstraling van Armani Si komt tevens naar voren in het ontwerp van de flacon. Voor het strakke, rechthoekige flesje met zwarte, afgeronde dop oogt de verpakking van Armani Si tijdloos. Door de zachte kleur die tussen roze en perzikachtig in zit, oogt het geheel zacht en romantisch. Hierdoor complementeert het uiterlijk van de flacon de inhoud van het flesje.

Armani Si is een geur die de gehele dag lekker aanwezig is zonder al te overweldigend te zijn. Het is dus niet nodig om heel veel van de geur op te spuiten om er wel heel de dag plezier van te hebben! Ideaal, want zo kun je extra lang doen met het parfum. Door het zachte, chique en warme karakter van Armani Si is dit parfum zowel geschikt voor alledaags gebruik als voor een feestje of speciale gelegenheid.

Actrice Cate Blanchett is het gezicht van Armani Si en dat is niet voor niets. Zij past volgens Armani perfect bij het parfum vanwege haar tijdloze elegante uitstraling.