AVAQ groep – Beveiliging, BHV en meer

HET VERHAAL VAN AVAQ

In 1998 vond Harry de Jong het tijd om voor zichzelf te beginnen. Hij had toen al 14 jaar ervaring met het verzorgen van de veiligheid voor een van de grootste biermagnaten van Nederland. Hij richtte AVAQ op dat na enkele jaren uitgroeide tot een groot familiebedrijf dat actief is in Nederland en België en vestigingen heeft in Dronten en Brasschaat. AVAQ verzorgt veiligheid voor particulieren en bouwt aan vertrouwen op het gebied van ‘fraude & integriteit’ en ‘de veilige werkomgeving’.

In 1998 richtte Harry de Allround Security Company op. Toen werd er nog alleen geopereerd vanuit Dronten. Harry bouwt na enkele jaren al een sterk netwerk op van klanten en partners en kon daardoor in 2002 uitbreiden naar België. Het bedrijf was toen vooral populair onder de Neder-Belgen.  Na de overname van Vidocq Bedrijfsrecherche ontstaat in 2004 AVAQ Groep, met de onderdelen Allround Security Company en Vidocq Bedrijfsrecherche. Het bedrijf zet hiermee de eerste stap naar integrale veiligheid.

Familie die werkt als een goed geoliede machine

De vrouw van Harry is al vanaf het begin verantwoordelijk voor de financiële zaken. Na enkele tijd heeft ook de zoon van Harry die net klaar was met zijn opleiding bouwkunde, zich bij het bedrijf gevoegd. Ook had hij op dat moment al een deeltijdstudie integrale veiligheidskunde gestudeerd.

Een nieuw begin

Harry: ‘Als onderneming geloven we heel sterk dat mensen het beste gedijen in een harmonische omgeving’. Hiermee onderscheid AVAQ zich van de concurrentie. AVAQ kijkt altijd heel goed naar de situatie voordat zij beginnen aan een project. Er wordt met respect voor de omgeving en andere mogelijke gevoeligheden gehandeld. Zo worden veiligheidsproblemen op de best mogelijke manier opgelost. De nieuwe slogan van AVAQ is dan ook niet voor niets: ‘Samen bouwen aan vertrouwen’.

Een App, dat is wat bedrijven nodig hebben

Naast dat AVAQ actief is voor particuliere beveiliging en bedrijfsveiligheid is AVAQ ook aan het bouwen aan een nieuw product; Appcident. Een mobiele applicatie voor werkgevers die willen werken aan een veiligere omgeving voor hun werknemers. Het unieke aan Appcident is dat iedereen, in iedere organisatie op een snelle en gemakkelijke manier kan rapporteren over bijvoorbeeld gevaarlijke situaties.