Balkonbeglazing Balcony Glas

Het is zonde over een prachtig terras of balkon te beschikken en hiervan slechts een gedeelte van het jaar gebruik te maken. Met een terrasscherm of balkonscherm van Balcony Glas geniet u het hele jaar door van uw balkon of terras. Met balkonbeglazing creëert u een extra woonruimte. Niet alleen dat is een groot voordeel van een terras- of balkonscherm, ze bieden nog vele voordelen meer.

Voordelen van een balkonscherm en terrasscherm

Naast dat u het hele jaar door geniet van uw terras of balkon heeft balkonbeglazing nog vele voordelen meer;

  • Beschermt tegen wind, regen en kou
  • Extra woonruimte
  • Veiligheid
  • Energiebesparing en geluidsisolatie
  • Geen staande profielen dus even scherp zicht
  • Eenvoudig te reinigen
  • Gemakkelijk open te zetten, zowel een gedeelte als helemaal

Naast al deze voordelen hebben de terras- en balkonschermen van Balcony Glas schuif-draaiglassystemen waardoor het mogelijk is deze op verschillende plaatsen toe te passen. Het is zelfs mogelijk om een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken te voorzien van balkonbeglazing.

Werkwijze

Voor het bespreken van de mogelijkheden bij uw balkon of terras komen wij graag bij u langs. Wij geven u dan een advies op maat. Daarna zullen wij zelf het hele traject starten van werkvoorbereiding tot montage. Door onze kennis en jaren lange ervaring bieden wij u vele mogelijkheden en wordt uw balkonbeglazing geheel door ons en vakkundig geplaatst. Naast dat wij alles bij u leveren en monteren maken wij het balkon of terrasscherm ook zelf in onze eigen fabriek. Doordat wij alles zelf en in onze eigen fabriek maken bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit balkonbeglazing.

Maak direct een afspraak voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Wij komen graag bij u langs en geven uw advies op maat.