Behandeling met fillers

Het komt steeds vaker voor dat men kiest voor een behandeling met Fillers. Een filler behandeling is ideaal om mondhoeken en lippen op te vullen. Door fillers in te spuiten kan men de rimpels wat minder zichtbaar maken. Toch kennen de meeste mensen het woord filler behandeling niet en een botox behandeling weer wel. Beide behandelingen lijken redelijk op elkaar, echter verslapt botox de spieren onder de huid terwijl fillers de huid opvullen.

Een filler behandeling kan bijvoorbeeld worden gebruikt om lippen op te vullen. Stevige volle lippen krijgt u van een filler behandeling. Een botox behandeling is in dit geval niet aan te raden. Botox verslapt de huid terwijl we juist een vollere huid willen hebben.

Verder kan men een filler behandeling gebruiken om de kaaklijn te corrigeren. Soms komt het voor dat mensen geen symmetrische kaaklijn hebben. Door fillers in te spuiten kan men de kaaklijn symmetrisch krijgen zodat men er snel mooi en jong uit ziet. Buiten deze kaaklijn behandeling kan men fillers ook gebruiken voor een neuscorrectie, verwijderen van kraaienpootjes en voorhoofdrimpels.

Zo ziet men dat een filler behandeling op verschillende plekken op het lichaam kunnen worden uitgevoerd. Voordat u een behandeling ondergaat gaat u eerst op gesprek met een arts, samen met deze arts beslist u wat voor soort behandeling u ondergaat en wat u precies wilt laten behandelen. Na dit consult kan men beginnen met de behandeling, dit kan een botox behandeling zijn of een hyaluronzuur behandeling bij fillers. Een behandeling hoeft niet lang te duren en is binnen een kwartier klaar. U heeft geen tijd nodig om te herstellen en kunt dus meteen door met waar u mee bezig was. Soms is het mogelijk dat er een kleine zwelling of blauwe plek ontstaat, deze verdwijnt echter binnen enkele uren tot dagen. Een behandeling is dus snel en gemakkelijk uit te voeren.