Beleggingsadviseur Amsterdam

Als ondernemer maar ook als gewoon burger heeft u af en toe lastige beslissingen te nemen op het gebied van geld. In deze tijden van crisis en inflatie is het soms moeilijk om vooruit te denken. Mensen denken aan vragen als: Moet ik nu nog wel sparen? Hoe zit het met mijn pensioen? Hoe zit het met beleggen. Al deze vragen kunnen beantwoord worden, maar vaak gaan mensen hiervoor naar hun eigen bank. Een groot nadeel van informatie van uw eigen bank is dat deze niet altijd even onafhankelijk is. daarom kan het handig zijn om een onafhankelijke adviseur in te schakelen, die weet waar hij het over heeft!

Finsens

Finsens is een bedrijf gespecialiseerd in het adviseren in deze lastige geld kwesties. Finsens ziet zelf in dat beleggen en investeren een groot risico met zich mee kan brengen. Finsens  is zeker in staat u een onafhankelijk en compleet advies te geven, dit kunnen zij garanderen doordat zij zelf geen financiële producten aanbieden en niet aangesloten zijn bij een financiële instelling. Finsens beschikt dus over velen onafhankelijke adviseurs op meerdere gebieden. Finsens beschikt over verschillende diensten. De Tax & Consultancy, Investment Consultancy en Expat Services. Ook adviseren zij over hypotheken en hebben zij een makelaarskantoor. Finsens is dus een erg divers bedrijf met vele expertises. Finsens zelf is opgericht in 1993 en later kwamen er steeds meer dienst takken bij. In alle jaren dat Finsens actief is, is Finsens uitgegroeid tot een grote belangrijke speler op dit gebied. Finsens is gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Ze zijn zowel Engels als Nederlands talig.

Beleggingsadviseur Amsterdam

Een tak van Finsens is Investment Consultancy. Hierin staat vooral het beleggen centraal. De beleggingsadviseurs van Finsens weten u altijd een onafhankelijk en compleet advies te geven en hierbij de risicominimalisatie goed te handhaven. Onze beleggingsadviseurs Amsterdam beschikken over de nodige kennis om beleggingsportefeuilles van particulieren te beheren. Bij Finsens vinden we het erg belangrijk om onafhankelijke beleggingsbeslissingen te nemen en risico’s te beheersen. Onze beleggingsadviseur bereikt dit o.a. door portefeuillespreiding. Onze portefeuilles bestaan vrijwel geheel uit een combinatie van beleggingsfondsen en trackers. Verdere optimalisatie bereiken wij met succesvolle alternatieve strategieën.