Ben je een kookliefhebber? Dan is MijnReceptenboek.nl echt wat voor jou!

Houd je van koken en ga je graag avonturen aan in de keuken?
Deel je recepten dan met de rest van Nederland!

MijnReceptenboek.nl is dé culinaire community van Nederland. MijnReceptenboek.nl richt zich op alles wat te maken heeft met het bereiden van eten. Heb je gasten of weet je niet wat je wilt eten? Dan vind je op MijnReceptenboek.nl menu’s, wat door onze leden is samengesteld. De menukaarten zijn ook makkelijk te printen! Er zijn vele uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan koken en in én rondom de keuken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook verschillende forums te vinden op de site. Op de forums, bestaande uit: Bereiding, Even voorstellen, Overige berichten en Bugs en Suggesties, kan je vragen stellen aan andere leden, maar bijvoorbeeld ook adviezen geven en/of uitleg geven over de bereiding van je recept.

Onderscheidend

MijnReceptenboek.nl onderscheidt zich van andere receptensites! Het koken en het bereiden van recepten zal veel gemakkelijker gaan met de unieke spraakbestuurde functie op de receptenpagina’s. Een vieze tablet, telefoon of computer is niet meer nodig! Ook is MijnReceptenboek.nl in bezit van een ‘Mix & Match’ functie. Hier kan je maximaal 4 ingrediënten mixen, wat een lekker recept zal creëren. Vul de ingrediënten in die jij lekker vindt en kijk of er iets lekkers uitkomt!

Speciaal voor kookliefhebbers

MijnReceptenboek.nl heeft al meer dan 30.000 kookliefhebbers als lid. Ben jij nog geen lid? Meld je dan nu ook gratis aan en deel je recepten met de andere bezoekers en leden. Tijdelijk kan je een GRATIS MijnReceptenboek fietstas verdienen door minimaal 5 recepten toe te voegen.