Ben jij op zoek naar een rijschool in Utrecht?

Dan ben je bij rijschool  in Utrecht aan het juiste adres!
De rijschool is erg populair bij jongeren in de omgeving van Utrecht. Dit komt omdat de autorijschool super flexibel is en absoluut goed betaalbaar.
Je kunt al rijlessen volgen vanaf 35 euro per autorijles!

Je rijbewijs halen bij rijschool Vlam

Als je van plan bent om op korte termijn je autorijbewijs te gaan halen dan is het goed om te weten dat bij autorijschool Vlam het slagingspercentage super hoog ligt. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze leerlingen op een fijne manier rijlessen kunnen volgen zijn er bij autorijschool Vlam verschillende opties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een spoedcursus volgen waarbij je je rijbewijs al in 10 dagen kunt behalen. Het is wel belangrijk dat je dan al in het bezit bent van een theorie certificaat. Indien je het liever iets rustiger aan wilt doen is het ook mogelijk om een spoedcursus in 2, 4, 6 of 8 weken te volgen. Jij kunt dus zelf het tempo bepalen.

Naast het bieden van een spoedcursus is het ook bij autorijschool Vlam in Utrecht mogelijk om pakketjes van 10, 20, 30 of 40 uur af te nemen. Deze pakketjes zijn inclusief het praktijkexamen. Wil jij liever zeker zijn van behalen van je rijbewijs? Dan is het mogelijk om onbeperkt rijlessen te gaan volgen bij autorijschool Vlam in Utrecht. Voor een eenmalig vast tarief heb je de mogelijkheid om onbeperkt rijlessen te volgen.

GRATIS proefles bij autorijschool Vlam

Omdat wij begrijpen dat je graag eerst even kennis wilt maken met je autorijschool is het bij autorijschool Vlam mogelijk om een gratis proefles van 60 minuten in te plannen. Tijdens deze gratis proefles krijgt de rij-instructeur een goed beeld over jouw rij-ervaring en heb jij voldoende tijd om al jouw vragen te stellen aan de rij-instructeur. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij de rijschool in Utrecht? Neem dan een kijkje op de website.