Beste goedkope wasmachine onder de € 400,-

Goedkope wasmachines zijn er voldoende. Echter is het wel van belang dat u zich goed laat informeren voordat u een budget wasmachine aanschaft. Er kunnen namelijk nog wel wat haken en ogen aanzitten. Een goedkope wasmachine is namelijk niet zomaar gevonden.

Het kan zomaar eens uitpakken dat het duurkoop word in plaats van goedkoop. Zorg er daarom voor dat u van goedkoop geen duurkoop maakt en u goed geïnformeerd op weg gaat.
Op website van Consumentenbond vind je meer info. Helaas moet je lid zijn en betalen om het artikel te lezen. Een goed alternatief  voor informatie als je een wasmachine gaat kopen is de website WasmachinePagina.nl . Op de site kiest de redactie de beste allround wasmachines, zuinigste en de goedkoopste. Dus voor ieder wat wils.

In dit artikel hebben wij een aantal goede voorbeelden van goedkope wasmachines op een rij gezet.

Onze top 5 budget wasmachines


Op nummer 5 hebben wij de Zanussi ZWF71463W staan, Zanussi is een merk dat al langer de budget markt probeert te veroveren en met succes. Deze Zanussi wasmachine is onze nummer 5 omdat wij elders in de top 5, nog een Zanussi wasmachine hebben staan die wij net iets beter vonden. Zanussi is een bewezen budget merk dat voldoet aan alle eisen en wensen van haar gebruikers. Zeker een aankoop om te overwegen dus.

Onze nummer 4 is de Indesit XWE91483X WSSS EU, dit is ook een topper, zeker de moeite waard om te proberen. Deze wasmachine is energiezuinig, goed voor uw was en zorgt ervoor dat uw was niet beschadigd raakt. Mede door dit laatste punt en zijn ingebouwde veiligheidstechnieken is deze Indesit wasmachine te vinden op nummer 4.

Dan onze nummer 3, de Zanussi ZWF81463W, de net iets betere broer van onze nummer 5. Zanussi is echt een merk dat zich richt op de budget markt. En succesvol is met haar budget machines. Zanussi is zeker een merk dat ondanks dat het budget is, een waardevol merk is.

Komen we aan bij de nummer 2 van onze budget top 5, de Samsung WF70F5E0Q4W/EN. Deze Samsung wasmachine werd waarschijnlijk door de meeste mensen niet verwacht op plek 2. Bij Samsung denkt u namelijk misschien niet direct aan budget wasmachines. Nou deze topper hebben zij wel in elkaar gezet en is voordelig leverbaar. Daarnaast is het nog eens een energiezuinig en duurzaam apparaat ook. Zeker een wasmachine die zichzelf terug verdiend.

Met stipt op nummer 1, in onze budget top 5 is de LG F147W2D. Deze LG wasmachine is de energiezuinigste wasmachine van onze top 5, daarnaast beschikt deze wasmachine ook nog eens over een maximaal vulgewicht van maar liefst 7 kilogram! Met dit laadvermogen is geen was te groot voor dit monster. Deze wasmachine is naar zijn functionele topprestaties ook nog een herkenbaar voor zijn mooie design en stille motor, zeker een aanrader!

Zo zie je dat goedkoop zeker geen duurkoop is.