De beste tips om een gsm online te bestellen

 Bestellen van een gsm is simpel

Op deze website deel ik mijn informatie met het afsluiten van een gsm contract wat ik heb afgesloten bij een online gsm winkel. Ik zocht een goedkope gsm en deze heb ik met een leuke korting gekocht nadat ik eerst op internet veel informatie had gezocht en een goede vergelijking had gemaakt.

belsimpel

Ervaring met bestellen van de gsm

Toen ik had besloten dat ik een nieuwe mobiele telefoon wilde kopen heb ik op internet veel sites bekeken. Ik wilde graag zo goedkoop mogelijk een abonnement afsluiten omdat het bellen tegenwoordig

nog steeds er duur is. Een sms bundel had ik niet nodig want al mijn vrienden en bekenden gebruiken inmiddels what’s app. Ik wilde ook een internet bundel erbij omdat je anders niet kunt what’s appen. Er zijn in Nederland erg veel aanbieders te vinden. Ik ben begonnen met het zoeken op vergelijkingssites omdat je daar vaak snel de goedkoopste aanbieders vindt. Daarna heb ik op Reviewsites gekeken of de aanbieder waarnaar mijn voorkeur uitging wel betrouwbaar is. Ik had eerst al even Belsimpel ervaringen en reviews bekeken op vergelijkingswebsites. Op de site van Belsimpel kun je heel makkelijk je weg vinden naar het beste abonnement of de juiste telefoon. De website is eenvoudig en de gsm’s zijn scherp geprijsd.

De website ziet er mooi en betrouwbaar uit. Bij het navigeren naar de juiste categorie kom je op een duidelijke pagina met informatie over de beltarieven en bijbehorende voorwaarden. De beoordelingen welke ik bekeken heb op reviewsites gaven ook aan dat het een betrouwbare webshop is. Omdat ik graag een heel goedkoop contract wilde heb ik ook Gsmeasy nog overwogen. Belsimpel was echter voor mijn keuze goedkoper als Gsmeasy. Ik zag op andere sites ook dat Belsimpel goede reviews heeft dus daarom heb ik voor hen gekozen.

Hoe kun je bestellen?

Je kunt via het menu op de site snel de juiste telefoon vinden. Vervolgens kun je een abonnement uitkiezen en nadat je alle gegevens hebt ingevuld kun je op de site betalen.

De service van belsimpel achteraf

Ik heb gekozen voor een Belsimpel gsm contract met T-Mobile. Het contract loopt een jaar lang en ik krijg een leuke korting. De beantwoording op mijn vragen per mail was zoals het hoort, snel en goed. De levering van het gsm toestel was binnen enkele dagen. Let echter wel op:  Nadat de gsm is geleverd wordt het eventuele nummerbehoud pas geactiveerd. Ik moest dus wachten en zit nu een dikke 5 weken langer vast aan mijn contract als dat mijn bedoeling was. Verder ben ik erg tevreden. En de aanbieding was scherp te noemen want ik heb de telefoon nog nergens goedkoper gezien!