Bouwen met kwaliteit en garantie

Erkend en met kwaliteit bouwen

Voor vakkundig bouwadvies nemen wij elke vraag bij Bouw-Plaza heel serieus. Afhankelijk van de situatie waarom u ons om bouwadvies vraagt bepalen wij de adviesprocedure en met welk bedrijf u het best in zee kunt gaan zoals een schildersbedrijf , Metselbedrijf, of dakdekker. Wij verrichten alle soorten van metingen en keuringen voor alle type woningen of panden.

Mocht u uw woning of appartement willen verbouwen in de nieuwbouw dan kunnen wij voor de eindoplevering u helpen de woning te beoordelen om zo het eindresultaat uiteindelijk tot een goede oplevering te realiseren.Wij kunnen ook bemiddelen bij de verkoop van uw oude woning mocht deze niet verkocht worden of te lang te koop staan. Een bouwkundige zal u woning inspecteren en controleren op gebreken. Dit is het beste enkele weken voor de eindoplevering te doen zodat er tijd genoeg is om te herstellen. Bouw-Plaza heeft inmiddels meer dan 100 erkende bouwbedrijven die hun werk erkend en met een hoge kwaliteit achter laten. Deze bedrijven variëren van hoveniers tot aan timmer of een sloopbedrijf.

Erkende bouwbedrijven inhuren

Stel u wilt uw  huis beneden uitbouwen zodat u een groter woon oppervlakte creëert. Uw wilt advies over de prijzen de werkwijze en de tijd wat hier aan gespendeerd wordt. Of u wilt de waterleiding laten omleggen of de wanden en plafonds moeten gestukadoord worden? Wij ondersteunen het complete bouwproces met inzet van onze erkende bedrijven. U kunt het zo gek niet bedenken maar wij kunnen u echt met alles wat dan met bouwen te maken heeft helpen.