Budget Website draaiend op CMS

Wat is een budget website?

Een budget website is een professionele en unieke website die gemaakt is tegen een beperkt (lees: betaalbaar) budget. Iedereen die professionaliteit wil uitstralen in wat hij/zij doet, heeft nood aan een professionele en unieke website. Echter kost dit vaak véél geld. Zeker voor kleine organisaties of zelfstandigen is een goed uitziende budget website vaak genoeg. Webdesign 4 less maakt voor ca. 150 euro al een mooie budget website. Een website dat een bedrijf, organisatie of persoon echt professioneel in de kijker zet. Budget websites van Webdesign 4 less ogen niet goedkoop, maar zijn degelijk!

Unieke budget website

Webdesign 4 less biedt een unieke website (al dan niet met CMS) aan. Het is belangrijk dat dit uniek is. Immers zijn er talloze websites online en worden dagelijks enorm veel websites door internetgebruikers bezocht. Echter blijkt uit onderzoek dat vele websites slechts een gemiddelde bezoekduur hebben van enkele seconden. Dit wil men natuurlijk niet! In de eerste plaats heb je natuurlijk de content van de website die de mensen moet aantrekken, maar zeker ook de “look”, de lay-out van de website moet er fris en professioneel uitzien. Door gebruik te maken van de lay-outs van gratis webdiensten heb je ten eerste vaak lelijke advertenties en ten tweede heb je geen uniek lay-out. Tientallen misschien enkele honderden websites maken dan ook gebruik van hetzelfde webdesign. De budget website van Webdesign 4 less zorgt dat u zich daar al niet meer over hoeft te piekeren. U kunt zeker zijn dat u professionele en unieke website krijgt, waar u al heel ver mee kan komen.

Een budgetwebsite: wat houdt dat in?

Vanaf 150 euro geeft Webdesign 4 less zijn klanten al een degelijke website met onbeperkt aantal pagina’s en een eenvoudig, maar professioneel ogend webdesign. Vanaf 200 euro wordt er ook een control managment systeem toegevoegd. Wilt u een degelijke webwinkel dan heeft u voor 500 euro alles in huis om klanten aan te spreken. Een budget website is dus al mogelijk vanaf een heel klein bedrag!