Candy Blast Mania, de opvolger van Candy Crush Saga?!

Candy B​last Mania is een nieuw spel van Teamlava. Bij Candy Blast Mania moet je zoveel mogelijk snoepjes met elkaar combineren en verzamelen. Om de snoepjes te laten verdwijnen heb je er minimaal drie naast elkaar nodig. Deze snoepjes zijn te verplaatsen door ze met je vinger te verschuiven en met plek te verwisselen met het snoepje ernaast. Het spel werkt een beetje hetzelfde als Jewel Mania. Bij Jewel Mania is het spel gebaseerd op juwelen. Bij Candy Blast Mania wordt er gewerkt met snoepjes. Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren door zoveel mogelijk snoepjes naast elkaar te zetten. Hoe verder je komt in het spel hoe lastiger het wordt.

Ik ben vorige week begonnen met het spel en ben nu al verslaafd. Het spel is ontzettend leuk opgezet en de graphics zien er heel leuk uit. In het spel moet je je fruit vrienden zien te redden van de boze wolf. Wat ik wel jammer vind is dat ik het spel niet kan koppelen aan Facebook. Deze mogelijkheid staat er wel bij maar het werkt nog niet goed. Als ik er op klik dan krijg ik een wit scherm te zien. Ik hoop dat dit bij de volgende update wel werkt want dan kan ik zien hoe mijn andere Facebook vrienden het er vanaf brengen. Ik moet wel zeggen dat het spel erg verslavend is. Als je er eenmaal aan begint dat kun je niet meer stoppen. Ik heb hiervoor het spel Candy Crush gespeeld maar persoonlijk vind ik dit spel veel leuker. Hier heb je tenminste niet telkens vriendjes nodig die je kaartjes op moeten sturen. Ook lopen de bonussen automatisch door zodat je niet verplicht bent om dingen aan te kopen. Het spel begint heel simpel maar word gaandeweg steeds moeilijker. Dit maakt het ook zo ontzettend verslavend want je blijft het maar proberen. Het enige nadeel vind ik wel dat je een tijdje moet wachten op levens. Deze worden automatisch weer aangevuld maar je hebt hier wel even geduld voor nodig. Je kunt er ook voor kiezen om levens te kopen maar dat wil ik niet. Kortom, een erg leuk en verslavend spel. Persoonlijk vind ik dit spel leuker dan Candy Crush maar dat is uiteraard mijn mening.

Is je interesse gewekt en wil je het ook eens proberen? Klik dan op de volgende link: Candy Blast Mania downloaden. Heel veel plezier en vooral ook succes!!