Catering Zuid Holland op bedrijfslocatie

Bij grote bedrijven is altijd wel iets te vieren. Een jubileum, het afscheid van een geliefde medewerker of het behalen van een prachtige omzet. In het verleden was het voor bedrijven een trend om in dit geval een locatie af te huren en om hier een groot feest te geven. Tijdens de crisis hebben we dit echter zien veranderen. Steeds meer bedrijven houden bedrijfsfeesten steeds meer in huis om op die manier op kosten te besparen. Catering Zuid Holland ziet hier echter ook een aantal andere, interessante ontwikkelingen tegenover staan.

 

Catering Zuid Holland voor een hapje en een drankje

Organisaties hebben intern vaak niet de mogelijkheid om voor veel man voldoende eten te bereiden. Als hiervoor wel de ruimte is, schort het vaak aan de kookfaciliteiten of aan personeel dat hier kennis van heeft. Daarom huurt men steeds vaker een catering Zuid Holland in om op die manier toch te genieten van avond. Het voordeel hiervan is dat alle zorg rondom het eten uit handen wordt genomen waardoor al het personeel optimaal van het feest kan genieten.

 

Van fast food naar fresh food

Een andere interessante trend die we waarnemen is die van fast food naar fresh food. Wanneer er vroegere alleen bitterballen en knakworsten op tafel stonden hoorde je niemand klagen. Met de gezondheidshype van dit moment is dat echter wel anders. Veel mensen houden er absoluut niet van om ook maar een kilocalorie binnen te krijgen. Zeker verzadigde vetten zijn uit den boze. Hier wordt op een creatieve en gezonde manier op ingespeeld door catering Zuid Holland.

 

Komkommer met bieslookdressing

De favoriete snack van het moment is een schijfje komkommer uit de bieslookdressing. Hier schijnen veel antioxidanten en mineralen in te zitten die natuurlijke spijsverteringsproces bevorderen. Een goede spijsvertering zorgt op haar beurt weer voor een kwalitatief betere slaap, een gezondere huid en een rustige geest. Allemaal zaken die van grote invloed zijn op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor gezond.