CV ketel huren of kopen?

Is uw oude CV ketel toe aan vervanging maar vindt u de nieuwe CV ketels zo duur? Nieuwe CV ketels zijn ook aan de dure kant, vooral als u een kwalitatief betere ketel wilt aanschaffen. Bij een nieuwe ketel plus installatie moet uw denken aan een prijs van tussen de €1.000,- en €2.000,- in. Dit zijn geen goedkope prijzen en niet iedereen kan dit betalen. Er is een hele goede oplossing van de CV ketel specialisten. U kunt nu namelijk ook een CV ketel huren. Huren is aanzienlijk goedkoper en u kunt dan een duurdere ketel uitkiezen. U betaald dan maandelijks een bedrag voor de ketel. Mocht er iets kapot gaan of hij is aan onderhoud toe? Dan kunt u de CV ketel specialisten gewoon inschakelen, dat zit vaak namelijk bij de huurprijs inbegrepen.

CV ketel specialisten

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel, schakelt u dan de CV ketel specialisten in. Zij kunnen u vertellen wat voor u de beste optie is, huren of kopen. Als u de CV ketel koopt, is hij van jou en hoeft u er maandelijks niet voor te betalen. Wilt u wel dat de ketel wordt onderhouden, dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten met de specialisten. Bij het huren zit dat vaak al bij de prijs inbegrepen en hoeft u daar niet extra voor te betalen. De keuze is aan u!

CV monteur uit Alkmaar

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u graag uw keuze doorgeven aan de CV ketel specialist? Schakelt u dan een CV ketel specialist in bij u in de buurt. Woont u bijvoorbeeld in Alkmaar, dan sturen wij een CV monteur uit Alkmaar. Zij komen dan uw oude CV ketel demonteren en de nieuwe CV ketel monteren. Dit wordt zorgvuldig gedaan en u kunt nog lang genieten van der CV ketel zonder problemen.