CV ketel onderhoud

Uw centrale verwarmingsketel is een belangrijk onderdeel van uw woning die er voor zorgt dat u er lekker warm bij kunt zitten. De ketel zorgt er voor dat er warm water uit de kraan kan komen en dat het warme water uw radiatoren kan verwarmen. Het is van groot belang dat u uw CV ketel daarom goed onderhoud. Als uw ketel defect raakt zorgt dat voor grote problemen. U heeft geen warm water meer waarmee u kunt douchen, afwassen, wassen en waarmee u uw woning kunt opwarmen. Het onderhouden van uw CV is daarom erg belangrijk.

Onderhoudscontract

Een reparatie van uw CV ketel gaat vaak over grote bedragen. Dat soort bedragen kunnen de meeste mensen niet in één keer kwijt. Gelukkig hebben de CV ketel specialisten een oplossing, zij hebben namelijk een CV ketel onderhoudscontract. Dat houdt in dat monteurs uw centrale verwarmingsketel voor u onderhouden. Mocht er wat vervangen moeten worden dan zal dat bijna altijd kosteloos voor u zijn. U betaalt namelijk maandelijks een vast klein bedrag.

Voordelen van een onderhoudscontract

Er zitten veel voordelen aan een onderhoudscontract. Ze staan hieronder in een rijtje opgesomd.
– Bij storing dag en nacht bereikbaar
– U verlengt de levensduur van uw ketel
– Minder kans op problemen met de installatie
– De centrale verwarming wordt optimaal afgesteld voor een hoger rendement
– Uw energie rekening wordt lager door beter rendement
– Geen voorrij-, arbeids- en materiaalkosten bij een reparatie
– Voorrang op andere klanten

Een contract afsluiten

Mocht het straks weer winter worden, dan bent u met het onderhoudscontract verzekerd van goede hulp. Bij een storing staat de monteur altijd voor u klaar. Het grote voordeel is dat u bij een onderhoudscontract geen voorrijkosten en klein materiaal kosten hoeft te betalen. Daarnaast bent u zeker van een cv ketel in goede conditie. Benieuwd naar de voorwaarden? Vraag eens een CV ketel installateur bij u uit de buurt. Hij helpt u graag uit de brand.

Bron: CV ketel Nu