Datingtips #1: Jouw denkwijze bepaalt jouw succes bij vrouwen.

Jouw denkwijze bepaalt jouw succes bij vrouwen.

Vraag jezelf eens af, welke type mannen hebben de meeste vrouwen om zich heen? Zijn het de zogenaamde ‘players’? Misschien wel, misschien niet. Vaak wordt een man die goed ligt bij de vrouwen gezien als een player. Maar wat maakt een player tot een player? En wat maakt dat hij goed bij de vrouwen ligt? Is het omdat hij er goed uitziet en dit ook aan anderen laat weten? Is het omdat hij  ‘gladjes’ is? Of is het omdat hij veel geld tot zijn beschikking heeft en dit ook aan iedereen laat zien?

Nee, het is niets van dit alles. Wat ervoor zorgt dat hij goed bij de vrouwen ligt is de manier waarop hij denkt. Door zijn denkwijze heeft hij een bepaalde houding over zich, waartoe vrouwen zich aangetrokken voelen. Omdat vrouwen zich tot hem aangetrokken voelen, jagen zij achter hem aan in plaats van andersom. Door zijn houding ligt de keuze of hij met een bepaalde vrouw uit wil gaan bij hem. Heeft hij ’s avonds laat zin in bezoek, dan pakt hij zijn telefoon en belt hij één van de vrouwen van wie hij een nummer heeft. Er zal er altijd wel één bij zijn die hem graag ‘gezelschap’ wil houden. Sterker nog, zij zal met hem daten en zelfs haar best doen om hem voor zich te winnen.

Hoe kan dit?

De reden hiervoor is dat de zogenaamde ‘player’ in zichzelf gelooft. Dit geloof maakt dat hij op een zelfverzekerde manier handelt. Hij schaamt zich niet voor zijn seksualiteit en hij schaamt zich er ook niet voor om dit duidelijk te maken aan vrouwen. Mannen die bij zichzelf denken, of geloven dat vrouwen geen behoefte hebben aan seks, zullen hier ook naar handelen. Mannen die denken dat het verleiden van een vrouw subtiel moet gebeuren omdat het anders te opdringerig is, zullen hier ook naar handelen. Deze denkwijze maakt dat zij met weinig zekerheid een vrouw aan zullen spreken waarin zij geïnteresseerd zijn. Deze denkwijze maakt dat hij een vrouw veel te voorzichtig zal benaderen en in het ergste geval zelfs helemaal niet. Hij verbergt zijn seksuele interesses, waardoor hij het risico loopt om in de ‘vriendenzone’ geplaatst te worden.

De voorzichtigheid, waarmee deze mannen handelen zorgt ervoor dat zij een nerveuze, onzekere indruk zullen maken op de vrouw, waarin zij geïnteresseerd zijn. Hun voorzichtigheid zal er ook voor zorgen dat zij een behoeftige indruk maken.

Vrouwen voelen zich niet van nature aangetrokken tot de players. Zij voelen zich aangetrokken tot een zelfverzekerde houding. Deze zelfverzekerde houding komt voort uit zijn denkwijze.

Geloof in jezelf.

Geloof daarom, net als de player, in jezelf en jouw eigen kunnen. Schaam je niet voor jouw seksualiteit, wij zijn immers allen seksuele wezens (zowel mannen als vrouwen) en laat niets jou ervan weerhouden om te handelen.

Ga voor meer handige en leuke datingtips naar single man zoekt vrouw.