De Belgische voetbalcompetitie is nog altijd spannend

Voetbalnieuws: Liège nog steeds bovenaan de lijst

De competitie is nog maar net weer gestart in België, toch lijkt de winnaar van de competitie van dit jaar al langzamerhand uit te komen. Liège staat nog steeds bovenaan de lijst en laat de nummer twee inmiddels met tien punten achter zich. Het voetbalnieuws draait dan ook voornamelijk om de club en hoe lang het nog gaat duren voordat het echt zeker zal zijn dat zij competitiewinnaars in 2014 zijn. Voorlopig ziet het er goed uit voor de club, en Anderlecht lijkt er niet snel bij te kunnen komen. Vooral nu er nog zes wedstrijden gespeeld moeten worden, waarbij maximaal 18 punten te behalen zijn, lijkt het moeilijk om nog de eerste positie over te nemen.

 

Ander voetbalnieuws in België

Deze week was er meer voetbalnieuws over de Jupiler Pro League. Mons, de club die al lange tijd onderaan de ranglijst staat, zal hoogstwaarschijnlijk ook als laatste eindigen in de competitie. De club haalde uit 24 wedstrijden slechts 13 punten, net iets meer dan een halve punt per wedstrijd. Op dit moment staat de club nog 8 punten achter de volgende club, namelijk Waasland-Beveren. Nu er nog 6 wedstrijden gespeeld moeten worden, zal het nog afwachten worden welke club er uiteindelijk echt onderaan eindigt.

 

Houd het Belgische voetbalnieuws goed in de gaten!

De komende weken naderen we het einde van dit seizoen, zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste informatie die online is gekomen. Zo lees je gemakkelijk de laatste nieuwsfeiten over voetbal op Voetbalspot.be, en ben je altijd voorbereid op de komende speelweek. Naast de uitslagen van  de wedstrijden, vind je daar ook voetbalnieuws over transfers, blessures, en nog veel meer belangrijke informatie over de Jupiler Pro League die je natuurlijk niet mag missen. Ga snel naar de site en lees het laatste nieuws.