De friendzone.

De friendzone.

Heb je wel eens achter een vrouw aangezeten waarvan jij vond dat zij relatiemateriaal was, maar waarbij je uiteindelijk in de friendzone belandde? Geloof me wanneer ik zeg dat het niet jouw schuld is wanneer dit je gebeurt. Het is niet jouw schuld.

De reden waarom het niet jouw schuld is, is omdat alles wat jij in het verleden hebt geleerd over het versieren van vrouwen ervoor zorgt dat je niet krijgt wat je wilt hebben. Er is een grote bron die ervoor zorgt dat je een verkeerd beeld hebt van wat vrouwen graag van een man willen. En die bron is televisie. Denk er maar eens over na… In heel veel films zie je steeds hetzelfde plot. Een of ander sukkeltje met een hoog knuffelgehalte probeert keer op keer een vrouw te versieren, maar hij faalt telkens opnieuw. Maar dan… tegen het einde van de film vertelt hij haar wat hij werkelijk voor haar voelt. De vrouw waardeert zijn eerlijkheid en samen leven ze nog lang en gelukkig.

Het is fictie, dat begrijp jij ook. Maar als je honderden keren hetzelfde hebt gezien, dan ga je vanzelf geloven dat daar een kern van waarheid in moet zitten. Zeker als dat het enige referentiepunt is dat je hebt. Wanneer je dus denkt dat je met een hoog knuffelgehalte, eerlijk zijn over je gevoelens en een vleugje drama het beste een vrouw kunt versieren, dan kan niemand je dat eigenlijk kwalijk nemen.

Helaas zal je al gauw merken (of al vaak gemerkt hebben) dat de manier van de filmindustrie er alleen voor gaat zorgen dat je in de friendzone belandt.

Verleiding werkt niet als in de (meeste) film.

In werkelijkheid werkt het verleiden van een vrouw niet als in de (meeste) films. Er zijn er een paar die wel een goed beeld geven van wat vrouwen willen. Maar de meeste zetten je op een verkeerd spoor. Verleiding werkt onbewust. Bekijk het op de volgende manier: Wanneer je een sexy vrouw ziet, dan voel jij gelijk fysiek tot haar aangetrokken. Je kan er niets aan doen… het gebeurt vanzelf. Op een natuurlijke manier.

En je raad het al… dat geldt ook voor vrouwen. Het gaat er niet om hoe ze over een man denken. Het gaat er niet om dat zij zijn voor- en nadelen tegen elkaar gaan afwegen. Het gaat erom wat zij voor een man voelen wanneer ze bij hem zijn. Gelukkig – voor veel mannen – is de aantrekking die een vrouw voor een man voelt niet (in de eerste plaats) gebaseerd op zijn uiterlijk. Zij voelt zich tot hem aangetrokken vanwege de emoties die hij bij haar losmaakt.

Het enige wat je moet doen is leren hoe je deze emoties bij haar los kunt maken. Wil je weten hoe je dit moet doen? Volg dan de blog van ‘Single man zoekt vrouw’ of van onze partner ‘Vrouwen versieren doe je zo’.

Succes!