De trend van kapsels 2014

We zijn weer in het nieuwe jaar beland, dus het is weer tijd voor een geheel ander kapsel. Oftewel tijd om de kapster weer te bezoeken en uw haar geheel aan de stijl van 2014 aan laten passen.

De meest opvallende verandering van de kapsels in 2014 is het korte. Eerder waren vrouwen vaak geacht om lang haar te hebben, dat hoeft dit jaar niet. U dient dit jaar een kort kapsel aan te houden, dus weg met al dat haar. Hoe u het haar wilt dragen mag u voor de rest zelf weten, allerlei stijlen mag, dat maakt allemaal niet uit. Het mag vol of juist heel strak, stoer of juist heel netjes, kortom alles mag.

Een andere trend is dat de pony weer terug komt in het straat beeld. De pony die in de jaren 70 zo in was, is weer terug. Deze pony mag het gehele gezicht omsluiten, voor mensen met een lang voorhoofd is dit een echte uitkomst.

Verder is het de bedoeling dat uw haar zo natuurlijk mogelijk is. Dus zo min mogelijk opvallende gel, lak enzovoorts in uw haar spuiten. Uiteraard kunt u deze producten wel gebruiken, maar eigenlijk moet het niet te zien zijn. Het moet namelijk natuurlijk. Ook uw haren in allerlei gekke kleuren verven is meer in de mode. Uiteraard kunt u het nog wel verven, maar dan in allerlei natuur tinten.

Kortom, de kapsels van 2014 zijn kort met pony en zo natuurlijk mogelijk. Er is dus weer een hoop werk aan de winkel!