De verschillende Fitbit accessoires

Fitbit is een bedrijf dat als doel heeft mensen meer te laten bewegen, afvallen en gezonder te laten leven. Het bedrijf verkoopt een aantal soorten accessoires die onder andere je aantal stappen per dag, je aantal verbrande calorieën en de kwaliteit van je slaap bij hout. De producten die momenteel verkocht worden door Fitbit zijn de Fitbit Flex, de Fitbit One, de Fitbit Zip en de Fitbit Aria.

De Fitbit Flex: dit is een armband die meerdere functies heeft. Deze armband houdt bij hoeveel stappen je op een dag zet, het houdt bij hoeveel calorieën je verbruikt, het houdt je aantal uren slaap bij en de kwaliteit van de slaap. Ook zit er een rustige tril wekker op.

De Fitbit One: dit is een bewegingstracker die net als de Fitbit Flex ook je gemaakte stappen telt. Deze is ook te synchroniseren via Bluetooth of via de pc. Hierbij blijf je op de hoogte via de Fitbit app.

De Fitbit Zip: dit is een bewegingstracker die je makkelijk in je broekzak of aan je riem kan hangen. Het apparaat telt je stappen en registreert je calorieverbruik. Het is te synchroniseren via Bluetooth of via de pc. Je geregistreerde statistieken zijn te zien via de Fitbit app.

De Fitbit Aria: dit is een weegschaal, maar niet zomaar eentje. Deze kan je koppelen aan je Fitbit account. Hiermee kan je alles bijhouden met wat je gesynchroniseerd hebt. De weegschaal analyseert je lichaam: je vetpercentage, BMI en gewicht worden allemaal bijgehouden in een grafiek.

De producten van Fitbit zijn in meerdere kleuren beschikbaar.