Dinnershow midden Nederland

Unieke avond uit met de dinnershow in Culemborg

De dinnershows van Nederland hebben allemaal één ding gemeen. Eten, drinken, dansen en genieten van de show. De avond uit die je zoekt kun je hier in ieder geval vinden. Veel plezier! Gezellig met familie of collega’s een avondvullend programma. Het leuke van deze dinnershow is dat je ook zelf kunt dansen. Wil je zelf ook even bewegen dan is er een dansvloer voor jong en oud. Deze show is ook geschikt om met kinderen of met ouderen te bezoeken.

Beleef in Event Center Culemborg een complete droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of gewoon zin heeft in een avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bij binnenkomst wordt u door onze dreamgirls verwelkomt met een glaasje cava, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleidt. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner . U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar. Na de ontvangst wordt het voorgerrecht aan tafel uitgeserveerd, hierna start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek en ontroerende ballads.