Dit tafelmodemerk verdient onze aandacht!

Ben je een liefhebber van interieur en styling, en altijd op zoek naar de leukste nieuwe merken, producten en trends omtrent woonaccessoires? Dan vind jij Cottona zonder twijfel een echte stylemaker en aanrader. Cottona is een merk in tafellakens en tafelkleden, wat nog veel te onderbelicht is in de markt. Wat informatie!

Over Cottona:
Cottona is een tafelmodemerk en -webshop met een breed assortiment tafeltextiel. Cottona is opgericht door Mieke Bos. Waarom? Omdat de gepassioneerde eigenaresse naar eigen zeggen smelt bij het zien van een mooi gedekte tafel. Ondanks dat kwam ze zelden in winkels goede, mooie producten tegen, tegen een goede prijs. Daarom is ze zelf maar zo’n merk/product begonnen. Cottona is naast mooi, chique en uniek vooral ook heel sterk: “een tafelkleed is iets wat je intensief moet kunnen gebruiken.”

De producten:
Cottonas productlijn is breed, maar alle producten vallen binnen de categorie tafelmode. Denk aan producten als tafelkleden, tafellopers en linnen servetten. Echter, binnen die productlijn vind je varianten in álle kleuren en afmetingen, maar ook zowel in katoen als in linnen. Naast de hiervoor genoemde producten biedt cottona ook extra accessoires zoals servetringen (in verschillende materialen en looks) en stoffen placemats.

Inspiratie opdoen?
Cottona is niet zomaar een merk. Cottona zet hoog in op merkbeleving en productinspiratie. Dat laatste vind je dan ook in overvloed in de webshop van het merk: cottona.nl. Wie daar niet geinspireerd raakt en zin krijgt om zijn eettafel als een prinses op te dekken, die krijgt het nergens!

Bestellen?
Tafelkleed van Cottona bestellen? Dat doe je handig via de eigen webshop www.cottona.nl. Pas wel op dat je niet teveel besteld… de producten en stijl van Cottona is verslavend, je bent gewaarschuwd!