E-sigaret doet opmars in Hollywood!

Naast dat ik erg veel tijd besteed aan het onderhouden van de website, vind ik het leuk om in mijn eigen tijd een filmpje op te zetten. Het doet mij dan ook deugt om te zien dat de e-sigaret ook zijn intrede doet in Hollywood. Vooral in films uit de vorige eeuw is de sigaret nauwelijks weg te denken. Zoals in dit filmpje:

Tegenwoordig zien we steeds minder mensen roken in films, wat natuurlijk een goede ontwikkeling is. Daarnaast zien we ook dat e-sigaretten steeds vaker worden gebruikt in bekende kaskrakers.

De meest bekende hier van is inmiddels al weer enkele jaren oud. We hebben het hier over de film ‘the Tourist’ waarin Johnny Depp in de trein zit en gebruik maakt van zijn e-sigaret. Erg geestig en voor velen was dit waarschijnlijk de eerste kennismaking met de e-sigaret.

Tijdens het kijken van de comedy ‘Sex tape’ met daar in de hoofdrol: Camaron Diaz en Jason Segel. Kwam onverwachts Jack Black in beeld met een e-sigaret. Zie hier onder het fragment uit de film:

Het is goed om te zien dat de e-sigaret dus ook in Hollywood wordt opgemerkt. Hierdoor wordt de e-sigaret steeds gebruikelijker waardoor we niet meer op kijken wanneer mensen ze gebruiken. De e-sigaret zal binnen no-time niet meer weg te denken zijn uit ons straat beeld.

Ik ben erg benieuwd wat voor film-fragmenten jullie verder kennen waar de e-sigaret in wordt gebruikt?

Je vindt dit artikel op www.nldamp.nl