E sigaret kopen

E sigaret kopen

Men heeft het misschien al gezien bij vrienden thuis of mensen die met een elektronische sigaret op straat lopen? Elektrisch roken begint steeds populairder te worden. Maar wat houdt dat juist in? De wetgeving omtrent de elektrische sigaret is verschillend in Nederland en België. In Nederland kan je met gemak een elektrische sigaret opsteken op een openbare plaats. Dat is niet het geval in België. Daar wordt de elektrische sigaret beschouwd als ‘gelijkaardig aan rookwaren’ waardoor je dus op openbare plaatsen de elektrische sigaret niet kan gebruiken. Ga dus na waar je mag en kan roken voor je een e sigaret koopt.

Voordelen elektrische sigaret

Nu denkt men waarschijnlijk, waarom zou je zo’n ding dan in huis halen? Wel eerst en vooral is het een pak gezonder. Je krijgt je dagelijkse portie nicotine binnen maar de schadelijke teerproducten van het roken waarvan je daadwerkelijk longkanker kunt krijgen, zitten niet meer in een elektrische sigaret. Ander beweren dan weer dat er wel andere schadelijke stoffen in zo’n elektrische sigaret zitten, maar ondertussen is die wetgeving daaromtrent zo veranderd, dat duidelijk moet vermeld staan welke producten/ingrediënten een elektrische sigaret bevat wanneer je het aankoopt.

Ten tweede kan een elektrische sigaret je eveneens helpen stoppen met roken. Ja je heeft het goed gehoord. De e liquids die je voor de elektrische sigaret aanschaft, kunnen verschillende concentraties aan nicotine bevatten. Je bouwt dus simpel de hoeveelheid nicotine af tot je bereid bent helemaal te stoppen met roken. Simpel toch?

Daarnaast kan je de elektrsiche sigaret makkelijk hervullen waar en wanneer u wil. Hervullen van esigaretten gebeurt met eliquids of cartridges. Aan u de keuze welk type e sigaret u verkiest. Krijgt u er niet genoeg van? Dan zijn de navulpakken ook nog eens in verschillende smaken te bestellen. Dat gaat van troposiche fruitsmaken tot de echt smaak van tabak zelf. Weer aan u de keuze.

Conclusie e sigaret

De elektrsiche sigaret heeft heel wat voordelen. Toch krijgt dit product heel wat tegenwind van de overheid te verduren. Ergens begrijpelijk. Nicotine wordt geclasseerd onder de geneesmiddelen/drugs. Dus bepaalde wetgeving is zeker noodzakelijk bij het gebruik ervan. Ook dienen alle producten van de nodige info voorzien te worden om gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk uit te sluiten.

Koop dus enkel bij vertrouwde merken en dan bent u veilig. Beste geen producten kopen over de Europesche grens ook al lijken ze een pak goedkoper. In dat geval betekent goedkoper = minder kwaliteit en minder controle = problemen